Ha lemozgok 1200kcalt mindennap és megeszek 500kcalt, az úgy jó?
Ez nagyon szép, csak a "sürgősen" szót hagyd ki.
Nekem a nagymamám mondta mindig, hogy "kislányom, gyorsan csak a padlásról lehet leesni".
Én 2 év alatt adtam le 50 kilót, ezért azt hiszem, autentikus tanácsot tudok adni. És a legfontosabb 2 dolog: a türelem, és az, hogy az ideiglenes kudarcokon azonnal túl kell lépni (pl. ha MÉGIS megettél egy csokit, akkor nem azt kell mondani, hogy na jó, akkor már mindegy, hagyom az egészet, ha folytatni kell úgy, mintha mi sem történt volna, és nem etted volna meg a csokit...)
Ha most eszel 500 vagy 1000 kalóriát, mit fogsz csinálni, ha megáll a fogyásod, de még van rajtad felesleg? (mert ez be fog következni) Hova fogod csökkenteni tovább a beviteledet?
Nem tudom hány kiló vagy, és mennyit eszel most, de 1500 kalóriával és normálisan rendbe szedett étkezésekkel valószínűleg elkezdenél fogyni.
Ha pedig a fogyás megáll, vagy belassul, tudsz még csökkenteni rajta.
Szerintem az első 2 hétben egyél mondjuk 1500 kalóriát, és emellett sportolj napi 30 percet. 2 hét alatt meglátod, hogy működik, és ha jó, akkor folytasd, ha nem, akkor menj le egy kicsit.
Szerintem gondold ezt át, jobban járnál.
De igen, néztem, csak már nem érdekel az se, ha megdøgløk útközben, mert már roh@dtul elegem van...
Az -1200 sporttal az a minimum, amit lemozgok, hétvégén van az 1500-1600 is.. De akkor majd picit többet is eszek.
Azt ugye tudod, hogy ettől csak hízékonyabb leszel? A mostani súlyodat is csak kemény diétával tudnád tartani a végére. Nem azért írjuk minden ilyen kérdéshez, hogy lassabban és egészségesen kellene csinálni, mert ártani akarunk, hanem pont ellenkezőleg, segíteni szeretnénk, s az egészséged megtartani.
Lehet, hogy most hirtelen felindulásból úgy érzed, menni fog a koplalás és a rengeteg sport együtt, de valójában a szervezeted nem fogja bírni. Havi 2-3kg-nál ne akarja többet fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!