Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Rengeteget ettem ma. Ha...

Rengeteget ettem ma. Ha holnap az alábbiakat követem, akkor "semlegesíthetem"?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan, kb 2-3ezer kcal.

Holnapom így nézne ki:

Reggel 2 óra séta gyorstempóban, utána fél óra intervallum helybenfutás(30mp gyors-1p lassú)

Dél körül ugyanez.

Délután 4-5 fele 1 óra edzés(lábemelés, törzsemelés súlyzóval, hasazás).

Este ugyanaz, mint reggel és délben.

Nem fogok enni semmit.

Így lemegy a zsír, ami ma feljött?

Továbbá a hétvégén mindkét nap fogok 6órát sétálni, de normál tempóban és mellette edzés meg intervallum mindkét nap 20-30perc.

2018. jan. 11. 17:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A zsír, ami ma feljött?? Szerinted mégis mennyit tudsz egy nap alatt hízni? Ne legyél már hülye, egy teljes napig nem eszel, de cserébe 4x is edzel? Gondolkoztál is, mielőtt ezt a kérdést kiírtad?
2018. jan. 11. 17:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem ettél nagyon sokat, persze egy picike zsír feljöhetett. Ettől még nem kell 6 órát edzenet éhezve, ez butaság.

Én szolidan ennék és kicsit mozognék, máris ellensúlyoznám annyira, hogy ez a 2 nap súlytartás legyen...

2018. jan. 11. 17:57
 3/12 A kérdező kommentje:

Igen, de tegnap is megettem 3 szeket rántotthúst.

Beteg szabin vagyok és unatkozok. Ilyenkor csak eszem. De a holnapot megterveztem úgy, hogy nagyon leülni se legyen időm, nehogy zabálásba merüljek. Úgyhogy edzések közt mosok, takarítok, mosogatok majd, meg tanulok.

Hatalmas bűntudatom van, fogyni szeretnék, erre bezabálok minden szart.

2018. jan. 11. 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem lehetsz beteg ha folyton eszel. Irígylem a problémáidat....én fél kilót nem bírok hízni és csak azért eszem, hogy ne haljak éhen. ☹ Miért nem olvasol vagy rajzilsz ha unatkozol?
2018. jan. 11. 18:13
 5/12 A kérdező kommentje:

Lábtörés. Nem szervi betegségem van, étvágyam meg mindig volt.

Én meg Téged irigylek.

Inkább lennék olyan, mint Te.

2018. jan. 11. 18:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Mi a gond a 3 szelet rántott hússal? Jó, lehet, hogy nem Ideális Fogyózó Étel, de nem az a szint, ahol sokórás koplalós edzés jut eszébe egy normál embernek... A mai kb. 40 dkg csokis kalácsom sokkal durvább volt s attól sem hízom semmit, mert kevés hozzá a kalória (s persze nem csinálok ilyet minden hónapban).

Az az érzésem, kicsit túlságosan rá vagy pörögve a témára. Az jó, ha kevésbé vagy laza, mint én, mert az a másik véglet, de tényleg túlreagálod.

2018. jan. 11. 18:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Lábtöréssel hogy akarsz futni?!

Inkább pszichológust keress.

2018. jan. 11. 18:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem tudom mi van veletek esküszöm...

Pár napon belül nem is tudom hányadik ember vagy, aki ilyen "nem eszem semmit" meg "jujjj túl ettem magam" dolgokkal jön.

Szerinted mire mész azzal, ha holnap nem kajálsz és elvileg törött lábbal szét sétálod gyors tempóban és futod magad?

Megetted. Egészségedre! Nem bűnt követtél el, hogy vezekelned kell.

Holnaptól figyelj oda, hogy ne edd túl magad és majd, ha már jól leszel, akkor sportolj.

Ha lázasak vagyunk sem sportolunk, mert ronthat a helyzeten. Törött lábbal meg....

Le merném fogadni, hogy te is egy tizenéves 3 dkg felesleggel 40 kilóra fogyni akaró vagy.

2018. jan. 11. 18:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Lábtöréssel futsz? :D
2018. jan. 11. 19:14
 10/12 anonim ***** válasza:
4. Vagyok. Ne irigyelj, most varrták össze a tüdőm. 15 kilót fogytam és nulla étvágyam van. Felőlem cserélhetünk. Amúgy ha elhagyod a cukrot az ételekből bármit ehetsz nem fogsz hízni.
2018. jan. 11. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!