Rengeteget ettem. Még fog látszódni?
Ma még tegnap is 1850 kcal körül ettem... Holnap megyünk strandra. Ugye ennyi nem fog látszódni. A mai ètkezèsem vmi borzasztó... Am 1600-700 ig eszek
13/l
Nem ettél rengeteget. Én néha bőven 3000 fölé megyek. Nem szoktam tőle hízni, de persze van, akinek sok ilyen naptól már feljönne egy kiló. Egy persze nem látszik meg, maximum az ember hasa lesz nagyobb időlegesen, de ez vízivással is megtörténhet :)
Most komolyan gondolod, hogy 2 deka zsírnyi plusz kalóriatartalomtól majd látványos változás lesz?
Ha elmégy budira reggel akkor lemegy a hasad :))))
Amúgy meg annyira szomorú olvasni, hogy 13 éves kislányok kalóriát számolnak és mániákusan edzenek.
Egyenes út az anorexia, bulímia felé :(((
Egy 13 éves lány mi a fenének számol kalóriákat???
Nyugtass meg, ugye odafigyelsz a makrókra is? Mert ugyebár fejlődésben vagy, és ha nem viszed be a szervezetednek szükséges tápanyagokat, nagyon komoly következményei lehetnek - kvázi leállhat a fejlődésed is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!