Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 10-15kg fogyáshoz jó a LifeTIL...

10-15kg fogyáshoz jó a LifeTILT diéta?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 18 éves lány vagyok, 18 éves, 170cm magas és 70kg. Folyamatosan híztam meg a hónapok során, 55kg-ról. Ennek egészségügyi és pszichés okai is vannak.

Túl vagyok minden vizsgálaton. Az endokrinológus szerint habár kisebbek a pajzsmirigy-lebenyeim, ez nem okoz jelenleg pajzsmirigy alulműködést.

Sok sikertelen diétán vagyok túl. A legnagyobb gond a kitartás hiánya, illetve a változatlan étkezés. Nem tudok egyszerűen csirkén, rizsen és zöldségeken élni, szabályosan megundorodtam tőlük.

Ezért gondoltam összeállított programra, ami talán motiválna és pontos irányelveket adna.

2017. dec. 29. 15:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%
Én 30 kilót fogytam a Bakker lefogyok csoporttal.Na,őket merem ajánlani bármikor bárkinek
2018. jan. 15. 14:02
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

"regella" legalább ne ilyen átlátszóan kamuzva reklámoznád ezt a hülyegyereket.

https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__..

A 63%-nak igaza van sajnos, kár, hogy a kérdező nem értette meg. A csoportok már más tészta, de maga a csávó horror, egy bagós nőgyűlölő senkiházi.

2018. jan. 16. 15:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem reklámozom a "hülyegyereket"...Én a CLA-t szedem,de mivel a lifetiltes drágább megpróbálom a biotechest. Ha csak agyban hat is, használ ,mert nem vagyok éhes. Egyébként a fent említett csoportban nemrég én is olvastam Tamás egy kommentjét egy hölgy kérdésére,ami nekem sem volt szimpatikus. Nyilván ha XY akar valamit venni tőlem,azt nem bántom meg. Kicsit S Norbis beütése van...Viszont maga a CLA nekem hasznos,így ezt ajánlom.
2018. jan. 16. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!