Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ti szeretitek a tzatzikit?

Ti szeretitek a tzatzikit?

Figyelt kérdés

Szóval mivel ez kígyóuborkából és natúr joghurtból áll főként ezért alacsony a kalóriatartalma így gondoltam ez kiváló lesz nekem holnapra és nagyon örülök hogy megtaláltam. De az a bökkenő hogy nem tudom finom e. Több videóban is láttam és tudom hogy mindenkinek egyéni ízlése van és holnap ki is próbálom de kíváncsi vagyok azért hogy nektek ízlik ez a dolog? Ti szeretitek? Gyakran eszitek?

Ha valaki nem tudja hogy mi ez annyiból áll hogy lereszelt kígyóuborkát összekeverjük natúr joghurttal (amiben van citromlé és fokhagyma, só, bors ízlés szerint) és ennyi.

2017. dec. 27. 22:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, de nem magában, hanem grillezett hús mellé. Mentalevelet szoktam még beletenni.
2017. dec. 27. 22:53
 2/16 anonim ***** válasza:
49%

A tzatziki kalóriát, makrókat nézve főleg zsír, mert azért az is kell bele. Persze amúgy főleg víz.

Rendben van, de nem különösebben szeretem (a joghurtnál a tejfölt, a kígyóuborkánál a többi uborkát jobban preferálom, szóval nekem inkább a franciasaláta jön be, de azt sem eszem gyakran). De ez nem kell, hogy eltántorítson, nincs vele gond és amúgyis ízlések és pofonok, ugye.

Ha fogyni akarok, én inkább fehérje- és zsírdús ételeket eszem, a tzatzikitől csak éhes lennék, de ez sem igaz mindenkire. Ha csak eszegetni akarsz valami friss, lédús cuccot, de nem vagy éhes, remek lehet. Vagy valami tartalmasabb étel mellé.

2017. dec. 27. 23:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem, de azért egy kis grillezet czirkemellet egyél mellé
2017. dec. 27. 23:01
 4/16 A kérdező kommentje:
tudom hogy mellőzni kéne de ha mondjuk 1 szelet tk kenyeret ennék hozzá megpirítva?
2017. dec. 27. 23:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Azzal szerintem finom.
2017. dec. 27. 23:12
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Fogyni kenyérrel is lehet, de valamikor a fontosabb tápanyagokat is vidd be (a kenyérben is akad valami, persze, de minél kisebb a kalóriakereted, annál kevésbé fér bele a napodba, elveszi a helyet a fehérjétől, zsírtól, zöldségektől. az uborka zöldség, de sok tápanyag azért nincs benne).
2017. dec. 27. 23:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én Görögországban szerettem meg, ott a gyros pitáját kenik meg vele például.
2017. dec. 27. 23:50
 8/16 anonim válasza:
Igeeeen 😍
2017. dec. 28. 02:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Probald ki ugy higy, 1 tojasbol csinalsz KEVES olajon rantottat plusz a tzatziki es esetleg abonett. Ez igy kb. 150-200 kcal es nagyon kiados. Amugy szeretem
2017. dec. 28. 09:18
 10/16 anonim ***** válasza:
Fokhagymával a legjobb ;)
2017. dec. 28. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!