Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti is úgy szeretitek ezt a...

Ti is úgy szeretitek ezt a kategóriát böngészni, hogy valami fincsit nasiztok közben?

Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 17:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
:)
2015. jún. 2. 17:43
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem igazán, bár kávé gyakran van velem, úgyhogy azért előfordul. Néhány kávépuding is befigyelt már, mint az étkezésem része. Külön nasizni nem szoktam, elég a 2 étkezésemet is összehozni, dehogy eszem még pluszban, bőven jóllakott vagyok így is.

A táplálkozással kapcsolatos témáknál inkább pont nincs kedvem enni :) Ételes blogok böngészése 1-2 órán túl már képes más lenni, de az mindig éjjel van (s szerencsére ritkán), így akkor sem kívánok enni, csak a nyálelválasztás indul el s az olyankor nem célszerű :)

2015. jún. 2. 17:47
 3/14 anonim ***** válasza:

# 2

Pont hogy a kevés étkezés a rosszabb!

2015. jún. 2. 18:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Ja, én épp retket eszek. Imádom! Ráadásul egészséges is.
2015. jún. 2. 18:17
 5/14 anonim ***** válasza:
Én pont hogy ideges leszek, ha épp egy jó testű szelfizget, nekem meg ott a kezemben a csokika, a hasamon meg befigyel a hurkica! Szóval ez nekem nem buli! :)
2015. jún. 2. 18:20
 6/14 anonim ***** válasza:

#3: Sokak ebben hisznek, de attól még nem válik igazzá :) Az pedig tuti nem jó, ha erőszakkal megtömöm magam s elég nehéz lenne fogynom sok evéssel, viszont egésznap éheznék. Jó, meg tudnám kerülni, de mi értelme van napi 3-szor pl. 1 deka vajat enni? :D Finom lenne, de felesleges.

Nekem egyértelműen a kevés evés a jó, biztos van, akinek nem, de tök felesleges napi sokszor madáradagokat enni annak, aki ezt utálja. A testem megkapja a tápanyagokat, akkor és úgy, ahogy szereti, s még az inzulinszintemet se lövöm fel folyton s nem az étel körül forog az életem. Szuper, az egészségem szempontjából is.

2015. jún. 2. 19:11
 7/14 anonim ***** válasza:

Ennek nem kell igazzá válni mert ez igaz.

Ha normális adagokba eszik az ember akkor nem kell magába erőszakolni napi 5x a kaját!(és ez nem madár adagokat jelent)

A többszöri evés ki adagokban elősegíti az normális anyagcsere működést is.Persze normális ételeket nem vajat....

2015. jún. 2. 19:27
 8/14 anonim ***** válasza:

"Nekem egyértelműen a kevés evés a jó"

Sokan miért nem értik meg, hogy nem lehet ráhúzni mindenkire ugyanazt a "szabályt"? Elkapnak egy sablon mondológot, és mindenhol csak azt fújják. Mindenkinek más a jó! Valakinek ha este 6 után nem eszik, valakinek ha reggel délig nem eszik. Valakinek az jó ha kétszer eszik de kiadósan, valakinek ha hatszor de keveset! Ezt mindenkinek egyénileg kell kitapasztalni! Boccs az offért, kikívánkozott...

2015. jún. 2. 19:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem, vagy eszem vagy mást csinálok.

A pótcselekvéses nassolások miatt hízik el a többség.

2015. jún. 2. 19:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen, előfordul hogy valami finomat habzsolok épp mikor itt nézelődök :) én most eleve úgy jöttem gép elé hogy hoztam egy szép adag aranygaluskát sok-sok öntettel mert úgy szeretem :) De múltkor pl őzgerinc formában sült csirkemellet ettem (tejföl, sok sajt + extra mozzarella, bacon csíkokkal kibélelve) mellé sült krumpli meg persze tartármártás, aztán egy kisebb szelet málnatorta :) De legalább csirkemell volt, ez elvégre egészséges tehát akkor annyira nem is lehet bűntudatom :)
2015. jún. 2. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!