Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy 71kg...

Miért van az, hogy 71kg vagyok 163 centihez és még meg se közelítem a duci kategóriát?

Figyelt kérdés
55-nak szoktak tippelni, nem mondom azt, hogy hajszálvékony vagyok, de hol van az a plusz 20 kg rajtam, ami alig látszik?
2014. dec. 31. 08:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Egy fekete lyuk van a hasadban, ott van a +20 kiló, ezért nem látszik.
2014. dec. 31. 09:08
 2/19 anonim ***** válasza:
Nyilván izmos vagy, az izom meg nagyobb sűrűségű, mint a háj.
2014. dec. 31. 09:57
 3/19 anonim ***** válasza:
Lehet ólom a csontjaiban, az is nagyobb fajsúlyú.
2014. dec. 31. 11:22
 4/19 anonim ***** válasza:
43%
El ne hidd, persze, hogy azt mondják az ismerőseid, hogy 55-nek nézel ki, mert meg akarnak bántani. 73 kilóval bőven duci vagy.
2014. dec. 31. 12:18
 5/19 anonim ***** válasza:
43%
bocs, szóval mert nem akarnak megbántani
2014. dec. 31. 12:19
 6/19 anonim ***** válasza:
58%

2 lehetőség van:

- az ismerőseid nem akarnak megbántani és bizony bőven a duci kategóriában van.

- baromi izmos vagy, de még így sem értem, hogy nézhet valaki 55 kg-nak.

2014. dec. 31. 12:31
 7/19 anonim ***** válasza:
De amúgy lőhetnél az arc nélküli képet, aztán kiderülne, hogy mi az igazság.
2014. dec. 31. 12:35
 8/19 anonim ***** válasza:

ez elég durva különbség.

Én férfi vagyok 173 cm 70 kg, és engem 60 körülinek néznek, szóval vékony vagyok, holott pl egyik barátom 178 cm, 60 kg, szálkás, szóval zsír mondahtni kevesebb van rajta mint rajtam, mégis többnek saccolják jó 10 kg-nál nálam, ez azlrt így elég vad.

Nem tudom az okét, mert a csontozatom is vékony (bár nem tudom mennyire sűrű), izom van rajtam, igaz rejtett izom is, a kettlebellnek köszönhetően, de azért nem ennyi.

de gondolom csak a csontozat lehet a magyarázat, meg az izomminőség.

sportolsz vmit?

2014. dec. 31. 13:37
 9/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nagy a melled, és így máshogy oszlik el a felesleg, mellre megy. Lehet, hogy sportolsz és "van mit fogni"-de nem kövér alkatú vagy.

Nem akarnak megbántani. Akik mondják sokkal kövérebbek nálad, és hozzájuk képest(nekik) vékony vagy.

Baromi jól öltözködsz, és eltakarja a felesleget. Sok a lehetőség, így kép nélkül nem lehet megmondani.

2014. dec. 31. 13:37
 10/19 A kérdező kommentje:
Tényleg nem vagyok dagadt, holnap vagy holnapután rakok képet és nyílván nem vagyok olyan hülye, hogy olyan ismerősöktől kérdezem meg, akik tövig benyalnak, hanem akik mindig elmondják az őszinte véleményüket.
2014. dec. 31. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!