Szeretitek a natúr joghurtot és a kefirt magába, és zabpehellyel milyen íze van?
A natúr joghurtot nem szeretem, de még a gyümölcsöset sem... Szeretem viszont a D....e görög joghurtokat (kekszes, sztracsatellás), és abból azt is ami mellé gyümölcs zselé van rakva, ezek az újabbak :)
Kefirt minden mennyiségben el bírom fogyasztani.
Zabpehellyel is finom, bár az íze semleges, ezért azon nem változtat. Viszont egészséges, ezért eszem rendszeresen (tejjel berakom a mikróba 1 percre, olyan mint a tejberizs, ez a reggeli).
natúr joghurt, édesítő, zapehely, fahéj
vagy
1 deci tej, 1 adag csokis fehérjepor, zabpehely
vagy
light jogobella almás-fahéjas, zabpehely
óóó gyerekek... minden gyümölcsjoghurt teli van cukorral (még a d....e is! a cukor gyors inzulinreakciót vált ki), ergó hamar újra éhes leszel... a fruktóz se sokkal jobb, főleg, ha hozzáadott (pl diétás gyüm. joghurtokban, édességekben), egyértelmű, hogy a gyümölcsökben lévő gyümölcscukor nem ártalmas fogyás szempontjából (ésszerű mennyiségben fogyasztva, másként áll neki lebontani a szervezet)
Tanulság: amit az utolsó hozzászóló mondott, egy remek alternatíva arra, hogy hogyan lehet élvezetessé tenni a natúr joghurtot! Ha valaki ódzkodik az édesítőszertől, nyugodtan fogyasszon cukoralkoholt (eritritol, xilit/nyírfacukor/) ezeknek érdemes utánajárni, és egy kis biokémiának, utána pedig táplálkozástudománynak, aztán jöhet a megfelelő fogyókúra, illetve az a kevés ember, akik jól döntenek, nem fogyókúrázni fognak, hanem életmódot váltani!
tiszta szívből kívánok sok sikert a céljaid eléréséhez!
A kefírt nem igazán szeretem, de ha muszáj, akkor megeszem. A natúr joghurt viszont finom. Amikor elkezdtem gyümölcsjoghurtok helyett natúrt enni, tisztára meglepődtem, hogy ez milyen finom. De márkától is függ az íze (vagy inkább lehet, hogy a zsírtartalmától?), ettem már édeskésebbet és savanykásabbat is.
A zabpelyhet inkább csak tejjel szoktam, mikróban megmelegítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!