Sokan azt mondják h azért nem szeretik mert nincs íze.. Nekem viszont egy csomószor büdös íze/szaga van... nagyon sokszor érzek büdös mellékízt vagy kiolvasztva a csirkemellnek savanyú szaga van..:S
A jó minőségű csirkéknél ilyen nem fordulhat elő?
2012. dec. 7. 08:57
1/10 anonim válasza:
Honnan veszed te a húst, te jó ég?...
Ha mellékíze van, az 3 dolog miatt lehet: hallisztes táp, ami tiltott már egész Európában.
Nincs átsülve: a csirkét mindig át kell sütni, nem maradhat nyers, mint a kacsa.
Romlott: ha már a szaga is savanyú, megszakították a fagyasztási láncot és megromlott. Ezért érdemes házi csirkét venni, ami még sosem volt fagyasztva, boltból csirkét venni ezért veszélyes.
2012. dec. 7. 09:34
2/10 anonim válasza:
Mi vidéken élünk tartjuk a tyukokat tojásra majd levágva.
A 4. lehetőség kimaradt: nagyüzemi tartás, több, mint 5 csirke/m2 sűrűséggel és nem takarítják rendszeres a helyüket. Az ammónia szagát átveszi a hús is, és savanyú lesz.
2012. dec. 7. 10:21
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor hol vegyek?:/
2012. dec. 8. 01:57
5/10 anonim válasza:
Piacokon próbálj szétnézni,én is ott szoktam venni.
2012. dec. 9. 08:42
6/10 anonim válasza:
Én is szoktam csirke-mellékízt érezni, teljesen mindegy hol veszem és mennyire friss.
2012. dec. 13. 15:28
7/10 A kérdező kommentje:
Van olyan amiben nem érzed? Mert én nem nagyon vagyok oda érte :S
2012. dec. 13. 16:08
8/10 anonim válasza:
Ha magát a csirkét nem szereted, az egyéni probléma, de ha mellékíze van, azok miatt lehet, amiket felsoroltam. Nagyon elvetemült esetben lehet még attól is, ha nincs rendesen megkopasztva és a tok megfől/megsül, annak égett szaru íze lesz, ami kellemetlen.
2012. dec. 13. 16:53
9/10 anonim válasza:
gyártástechnológiáJából*
PONTOS JÉVEL. bocsánat de annyira szúrta a szememet!
2012. dec. 18. 17:04
10/10 anonim válasza:
Ha már irt tartunk: “gyártástechnológiából” - így kell helyesen leírni, és nem pedig ly-jel vagy j-vel ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!