Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 1900kcallal mar hizok! Orokre...

1900kcallal mar hizok! Orokre 1700-1800at kell mostantol ennem?

Figyelt kérdés
Fogyoztam majd havonta emeltem a kcalt,1800kcallal sulyt tartottam viszont 1900zal mar ment fel 1,5kg.Nagyon elkeseredtem most akkor orokre 1800at szabad enni h megtartsam es mindig mindent szamolgatni kell?:(((
2017. nov. 29. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én 1600-zal tudok súlyt tartani, ez van. Kisebb testnek kevesebb energia kell, meg ahogy öregszel, úgy is.

Nem kell örökké számolgatni, hanem ügyesen be kell lőni, mi az, ami belefér. Valamit valamiért.

2017. nov. 29. 20:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Esetleg égethetsz több kalóriát is mozgással és akkor nem lesz ilyen probléma.
2017. nov. 29. 20:46
 3/11 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen.
2017. nov. 29. 20:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha többet sportolsz, akkor többet is ehetsz!
2017. nov. 29. 23:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Az kizárt dolog, hogy egészséges táplálkozás és rendszeres sport mellett napi 100 kalóriáktól hízzál.
2017. nov. 29. 23:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Van, aki sokkal kevesebbtől is hízik, mert kicsi a kalóriaigénye.

Igen, ez ilyen, de ha sokat akarsz enni, mozogj többet. Senki sem gátol meg benne, hogy szinte minden hajnalban maratoni távot fuss, mint az egyik ultrafutónk... Bár bizonyára vannak kellemesebb megoldások is. Persze kicsit biztos megéhezel tőle.

Ha szeretsz enni, örülj, hogy nem vagy hüllő, az ő kis roppant takarékos működésével. Nekünk, nagy emlősöknek igen sokat kell ennünk. Ez néha fárasztó is.

Számolgatni nem kell, elég, ha megfelelő mennyiséget eszel. Sokunknak összejön számolás nélkül is, max. fogyáshoz kell számolnunk (bár nekem az se segít).

2017. nov. 29. 23:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja és nem szemétkedésből, de esélyes, hogy később kevesebbet ehetsz, az élet már csak ilyen. Én még kicsit idősebb koromra igyekszem felszedni egy kis izmot (ami persze majd lemegy szép lassan) s többet mozgok, így nem kell kevesebbet ennem öregen sem. Bár az sem vészes, elég sok élvezet van kevesebb ételben is, ha ügyes az ember, az éhség pedig nem jön jó étrenden súlytartásban...
2017. nov. 29. 23:42
 8/11 anonim ***** válasza:
MOZOGJ
2017. nov. 30. 07:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Rosszul étkezel ha az 1800-at kevésnek érzed. Abból nagyon sok minden kijön. De itt egy példa: Tegnap ebédeltem,csirke,sali,pici joghurt öntet,karfiol leves,kávé. 600ból megvolt. De ha ettem volna két Auchan pogit mar 8-900kcal a kávéval mar 1000... Nem mindegy mit mennyit,de az 1800-at nagyon jól be lehet osztani. Volt 279kcalos ebédem is és nem fejeltem le a falat 😊
2017. nov. 30. 09:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Én diétázok,de az 800kcal-tol te vagyok
2017. nov. 30. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!