Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Sos, elrontottam a diétámat,...

Sos, elrontottam a diétámat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megettem reggelire kb 180g kakaós kuglófot, kb 2 ek mogyorókrémmel, 3-4dl tejjel.

Vettem be 4szem szűztea kapszulát, viszont sérülés miatt nem tudok sportolni, futni, biciklizni menni!

Ha csinálok sok felülést, lábemeléseket, súlyzós gyakorlatokat, avval érek el vmit??

Kérlek segítsetek!

2017. nov. 17. 11:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hogyan változtassak?
2017. nov. 17. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Hany kg vagy? Milyen magas? Kor/nem? Szerintem mindent egyel: sok zoldseg-gyumolcs, hus, keves kenyer,cukor (de azert abbol is egyel vmennyit, mert akkor mindig ez tortenik ami tortent). Egyel 5× egy nap kozepes meretu adagokat. Igyal sok vizet, keruld a hashajtot, tobb liter teat meg az ilyesmiket. Sportolj sokat: lehet hogy a merleg tobbet fog mutatni (mivel az izom nehezebb mint a zsir) de sokkal csinosabb, fittebb es erosebb leszel. Estere ne egyel peksutiket. A chipseket csokikat hanyagold! Sok sikertd
2017. nov. 17. 14:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ettől a kuglóftól lesz bajod hanem attól hogy szándékosan hasmenést csinálsz magadnak. Na attól lesz bajod. Ilyen baromságot. Én azt is utálom ha néha van, nem hogy még én generáljam. És igen sajnos igazuk van azoknak akik azt írták nem az igazi az étrended. Folytatni kellene normálisan a napot nem tovább koplalni.
2017. nov. 17. 14:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

4 szűztea kapszulától össze fogod magad f..sni bokáig.

Persze, hogy kívánod a ch-t, mert tápanyag hiányod van a sok f...sástól :/

utána jöhet majd a probiotikum

2017. nov. 17. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez úgy rossz ahogy van. Jesszus.... 4 kis szelet kuglóf miatt a holnapi adagodat megfelezni?! Meg 4 szűztea kapszulát bevenni.. Te már "picit" átestél a ló túlsó oldalára. Már betegesen csinálod. Tízóraira egyél 4 db cukormentes kekszet, vagy bio üzletekben nagyon jó gluténmentes pudingokat lehet kapni, amit eritrit vagy xylit cukorral tudsz ízesíteni. Tízóraira vagy uzsira fogyaszd el valamelyiket és nem leszel édes éhes. Anno én is így csináltam ahogy te, aztán a hűtőt is kizabáltam...
2017. nov. 18. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!