Baj, ha így étkezem? Lehet belőle vmi problémám?
Reggel sosincs étvágyam, nem bírok egy falatot sem lenyelni, ezért csak egy csész teát iszom(2,5dl-es pohár, cukrozatlan, ízesítetlen zöldtea).
Suliba szintén úgy vagyok vele, hogy nem bírok enni, folyton idegeskedem, stresszelem magam, tudjátok.. Ezért egésznap ott sem eszek semmit. Hazaérek délután 3-kor, elviszem a kutyámat sétálni(1-2órára), utána szoktam "ebédelni" (vagy uzsonna vagy már vacsora, nem tudom). Ilyenkor egy tányér párolt zöldséget vagy friss vegyes nyers salátát szoktam enni, nem tudom miért, de mindig ezeket kívánom. Ezután legfeljebb egy kispohár natur joghurtot vagy kefirt vagy kevés zsírszegény túrót szoktam enni, de ezt nem mindig, merf van, hogy elég a zöldség.
És ennyi. Ezután már estig nem vagyok éhes.
Ez nagy baj? Vagy változtatnom kéne? Hogyan? Segítetek?
Köszi.
Nézz most körül a hűtőben és válassz valami vacsorának valót akkor is, ha nem vagy éhes.
Amúgy amiket eszel, azok honnan vannak? A szülők főznek? Vagy te veszed magadnak készen (mert ők folyton csak dolgoznak)?
Tanulj meg főzni!!! Elég tök egyszerű dolgokkal kezdeni, de kezdj el ügyeskedni a konyhában!
50??
Sztem az már nagyon sok.
Bmi szerint a 37kg már normál tartományba esik, most néztem.
Én is megnéztem, azt írja sovány vagy. 13.9 a testtömeg indexed, a normál 18,5 - 24,9 között van.
Délután 4-kor egy almát és pár villa majonézes-tejfölös kukoricasalátát(majonéz, tejföl, hagyma, konzerv kukorica).
Délelőtt ettem egy virslit egy fél szelet kenyérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!