Akadt egy kis problémám az étkezéssel, mi lehet a megoldás?
Leírom példának 2 napi étkezésem, az a gondom, hogy nagyon éhes vagyok szinte egész nap ,sokkal többet -kalóriában- viszont nem szeretnék enni, mert nagy súlyfeleslegtől kell megszabadulnom (30kg). Kiegészítésnek ördögnyelv kapszulát használok, ami teltség érzetet okoz, de még emellett is érzem az éhséget. Kibírom, nem arról van szó, csak nem szeretném azért sanyargatva eltölteni az elkövetkezendő min 1 évet.
Mozgásnak egyelőre, csak a munkahelyre gyaloglást választottam, mert nagyon megerőltető még akár a hasprés is. (napi összesen 1 óra) Ezt addig gondoltam amíg legalább 10 kg-tól megszabadulok, hogy könnyebben menjen a mozgás.
Szóval az étkezéseim:
R: egy szelet paprikás puffasztott rizs, 1 szelet délhús csemege karaj
T: 1db banán
E: Egészségkonyháról rendelek 50g szénhidrát alatti ebédet. Ezen a napon ez tk bundás csirkemell 15 dkg, joghurtos salátával (20dkg)
U: 80g gránátalma
V: 1 egész tojásból és 2 fehérjéből rántotta, 300g uborkával.
Másnap:
R: 1db paprikás puffasztott rizs, 40g pulykamell sonka
T: 50g gránátalma
E: 300g Bakonyi csirkemell,árpagyöngy(50g ch)
V: 2db főtt tojás 180g uborka
Köszönöm a segítséget!
Szerintem nem eszel sokat, de nem is kevés. Lehet hogy az ételekkel van bajod .. az interneten nézz mintaetrendeket.
A gyaloglás jo kezdesnek. Javaslom, hogy utána kezdj el biciklizni ha látod, hogy jön az eredmény.
(Haspressel nem lehet fogyni csak a hasizom nő, a zsír nem megy le tőle)
Ja es: etrendkiegeszitoket ne próbálj mert azzal nem lehet fogyni
Akarat kell
Ennyi az egész
Nem csodálom, ha éhezel, iszonyú keveset eszel. Nem számoltam ki, de ez már könnyen lehet koplalás. Ne akarj túl gyorsan fogyni, vagy ha mégis, akkor ne panaszkodj. Vagy mozogj sokkal többet, az jobb ötlet, mint koplalni.
A jóllakottabb koplalásra még van ötletem, kevesebb ch. Nem mindenkinek jön be, persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!