1500 kalóriás diéta étrendel kapcsolatban lenne pár problémám?
Reggeli: zab es tojas (jobb ha a szenhidratot feherjevel fogyasztod) vagy ritkan ha mar nem birom akkor toast piritos virslivel
Tizorai: tojasbol keszult dolog vagy gyumolcs vagy natur joghurt gyumivel
Ebed csirke es zoldseg ritkan + rizs (basmati,jazmin) jazmin ha edzek utana mert gyorsan felszivodo basmati ha este megyek futni
Uzsonna irtad h monoton hat ilyen ez a dieta ugyanugy egy kis zoldseg tojassal vagy egy kis csirke..ez egy tolteleketkezes nem a nagy evesrol szol
Vacsi csirke de itt mar csak zoldseg semmi rizs
Dietas etrend az a baj nagyon monoton es ertelek is de ezert olyan meno a meregdraga norbi update..jozan esszel fel nem foghatom hogy lehetne egyaltalan egeszseges az a jegkrem amit fogyokuraba este nyolckor megehetsz...
Na de a lenyeg zoli hus tojas naturjoghurt meg zab es kb ennyi...lecsot meg ilyeneket be lehet iktatni de elmondanam tapasztalat alapjan h ugyanolyannak fogod erezni mint az ezer masik ugyanolyan zoldseges etkezest...a tesztat fogod hianyolni meg a fozelekeket
És a csirkét ki lehet váltani pl hallal vagy más hússal? A főzelekek talán a liszt miatt hizlalnak, de azt ennék én is egyébként.
Köszönöm a válaszokat!
Ha életvitelszerűen akarod folytatni, akkor meg kell tanulnod az átlagos kajákat diétás módon előállítani. Én évek óta így eszem, mára már rutinná vált, hogyan módosítom a receptet. Mondok egy példát: töltött paprika:
darált pulykacomb a husi és zabpehellyel keverem össze, tojás, paradicsomlé, mint egyéb fő összetevők, fogyaszthatóak, cukor helyett mással édesítek. Egy normál adag kb 400 kcal, van, hogy joghurtot is eszem hozzá (tejföl helyett). Nagyon sok ételt meg lehet variálni és nyugodt szívvel fogyasztani. Főzelékek is ehetőek, sűrítsd önmagával, használj natúr joghurtot tejföl helyett, lisztet hagyd ki belőle.
Én tízóraira általában gyümölcsöt eszek, uzsonnára pedig natúr joghurtot gyümivel és újabban útifűmaghéjjal (ez drága, de egy adag csak kb 1 evőkanál), a rosttartalma miatt nagyon egészséges, illetve én szeretem, hogy pudingosabb állaga lesz a joghurtnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!