Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Baj, ha így étkezem? Lehet...

Baj, ha így étkezem? Lehet belőle vmi problémám?

Figyelt kérdés

Reggel sosincs étvágyam, nem bírok egy falatot sem lenyelni, ezért csak egy csész teát iszom(2,5dl-es pohár, cukrozatlan, ízesítetlen zöldtea).

Suliba szintén úgy vagyok vele, hogy nem bírok enni, folyton idegeskedem, stresszelem magam, tudjátok.. Ezért egésznap ott sem eszek semmit. Hazaérek délután 3-kor, elviszem a kutyámat sétálni(1-2órára), utána szoktam "ebédelni" (vagy uzsonna vagy már vacsora, nem tudom). Ilyenkor egy tányér párolt zöldséget vagy friss vegyes nyers salátát szoktam enni, nem tudom miért, de mindig ezeket kívánom. Ezután legfeljebb egy kispohár natur joghurtot vagy kefirt vagy kevés zsírszegény túrót szoktam enni, de ezt nem mindig, merf van, hogy elég a zöldség.

És ennyi. Ezután már estig nem vagyok éhes.

Ez nagy baj? Vagy változtatnom kéne? Hogyan? Segítetek?

Köszi.

2017. nov. 4. 10:49
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok segítőkész választ!

151cm/32kg

16/L.

Hétköznap nem nagyon van főtt étel otthon, inkább ilyen gyors kaják(mirelit cuccok, szendvics, paprikás krumpli, lecsó, tészta).

2017. nov. 4. 12:31
 12/26 A kérdező kommentje:
Estig nem vagyok éhes, azt úgy értettem, hogy aznap már nem vagyok.
2017. nov. 4. 12:33
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
Egyáltalán nem vagy anorexiás, hanem azokhoz tartozol, akiknek az étvágyát teljesen elveszi a stressz. Pszichológusra lenne szükséged, aki segít feldolgozni a problémákat, kezelni a stresszhatásokat; s majd ahogy lelkileg javulsz, úgy fogsz normálisan éhes is lenni.
2017. nov. 4. 17:37
 14/26 anonim ***** válasza:

Tizenhat évesen harminckettő kiló vagy????!!!! Egy tízéves gyerek is több annál!

Még nem menstruálsz vagy már nem?

2017. nov. 4. 19:17
 15/26 anonim ***** válasza:
A szüleid törődnek veled? Miért nem visznek át másik suliba, ha ez ennyire kikészít?
2017. nov. 4. 19:20
 16/26 A kérdező kommentje:

Törődnek velem a szüleim, mindig mondják, hogy egyek, de sokszor egyszerűen nem vagyok éhes, nincs étvágyam.

De hétvégén szoktam enni délelőtt. Egy kisebb szendvicset, toast kenyérből, sajttal.

Meg szeretnék, hogy jól tanuljak. Szóval törődnek velem.

Igen, 32 kiló, de nézd a magasságot is, ahhoz nem olyan kevés. Persze nem is sok, nem azt mondom.

11 éves korom óta megvan. Ilyenkor abba az 5 napba szedek vastablettát(orvos írta fel), mert különben van, hogy elájulok.

2017. nov. 4. 19:25
 17/26 anonim ***** válasza:

"Törődnek velem a szüleim, mindig mondják, hogy egyek, ... Meg szeretnék, hogy jól tanuljak. Szóval törődnek velem."

És mi a véleményük arról, amiket itt idegenektől kérdezel? Szerintük lehet abból nagy baj, hogy még hétvégén délelőtt is csak egy kis szendvicset eszel toast kenyérből? Elvittek már pszichológushoz? Miért nem? Szerintük hogyan kéne változtatnod? És ők hogyan segítenek neked ebben?

2017. nov. 4. 19:42
 18/26 A kérdező kommentje:

Sokat dolgoznak, nem lógnak folyton a nyakamban.

Egyébként voltunk orvosnál és az orvos azt mondta, ha nem vagyok éhes, akkor nem baj, csak szedjek vitamint.

2017. nov. 4. 20:03
 19/26 anonim ***** válasza:

Akkor miért aggódsz mégis, hogy gond lehet? És a szülők tudnak róla, hogy téged továbbra is aggaszt ez az egész, hogy továbbra sem vagy benne biztos, hogy jól van ez így?

Amúgy nem "orvoshoz" kéne menned, hanem kimondottan pszichiáterhez, vagy legalább pszichológushoz első körben.

2017. nov. 4. 20:15
 20/26 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék.

Azért aggaszt, mert a szüleim is, rokonok, barátok is aggódnak emiatt, hogy kevés meg ilyenek.

És átragasztják rám a félelmüket.

2017. nov. 4. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!