Félek, hogy nem sikerül a diétám, miért?
Sziasztok.
Nagyon sokadszorra fogok neki a diétának, amit mindig feladok, mert bizonytalan vagyok, hogy mindent jól csinálok-e. Félek, hogy diétázok és nem lesz eredmenye, vagy hogy keveset eszek és jojózni fogok.
Felmerül nálam a pajzsmirigy alulműködés lehetősége (kisebbek a pajzsmirigy lebenyeim), de ennek csak decemberben lesz eredménye. Érdemes így elkezdeni?
Kb. 1300-1400kcalt szeretnék naponta bevinni, nem élek aktív életmódot.
Sportot itthon gondoltam Béres Alexandra és Réka videókra.
Egyébként elérhető a célom vagy lehetetlent állítottam magam elé? Nyárra szeretnék lefogyni 55kg-ra. 170cm/68-69kg lány, 18 éves.
Mit ajánlotok, hogy motiváljam magam? Milyen tanácsokat tudtok adni a siker érdekében?
Még egy dolog: többször diétáztam már, de a lapos hasat sose tudtam elérni. Van erre valami módszer? (Nem zabálás, hanem műtétek miatt híztam vissza sajnos. Sokáig csak feküdtem, nem erőltethettem meg magam).
Köszönöm a válaszokat :)
Kiszámoltam, hogy mennyi kalóriára van szükségem a fogyáshoz. Ez elvileg 1400-1500 között.
Dietetikusnál voltam már, de sokra nem mentem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!