Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 2 orankenti eves bevalhat?

2 orankenti eves bevalhat?

Figyelt kérdés
Ki mit gondol arról hogy két óránként eszik a fogyókúrázó kisebb adagokat? Nem sok a napi kb 7 étkezés? Persze nem lépi át a kalóriadeficitet.
2017. szept. 4. 23:17
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
Az inzulinreakció miatt még előnyösebb is a minél gyakoribb étkezés fogyás szempontjából.
2017. szept. 4. 23:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Merőben egyéni, kinek mi válik be. Nekem pl. a 24 óra ideális fogyáskor (máshogy nem sok esélyem van), van, akinek a 12, van, akinek a 6-8 s van, akinek a 2-3 óra. Sőt, van, aki 2 óránként eszik, de csak napi háromszor. Ez merőben egyéni, sőt, kalória kérdése is. Nagyon nem mindegy, hogy 1200 vagy 2000 kcalt kell elosztanom, hidd el.

Ami csak a fogyás mértékét illeti, azonos kalóriamennyiségnél nagyjából teljesen mindegy, hogyan osztjuk el (azért nem pontosan mindegy, mert azért ez egy hangyányit összetettebb, pl. hatalmas kalóriakeretnél lehet olyan sok az ételmennyiség, hogy egyszerre bevive rosszul hasznosul. ez persze nem tipikus eset).

2017. szept. 5. 01:13
 3/7 anonim ***** válasza:
22%

a szervezetnek nagy könnyebbség, ha sűrűn, de keveset eszel. Ha reggel hat és este 7 között elosztod az étkezéseid, persze a megfelelő kalóriát, akkor az tökéletes.

Ha valaki cukros, mint én, akkor annak ez alapból ajánlott.

2017. szept. 5. 06:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem túl gyakori lenne.

Szerintem nehéz is ilyen sok adagra elosztani adott mennyiségű, kalóriájú ételt úgy, hogy ne csak egy-egy falat jusson egy étkezésre.

Szóval én inkább normálisan eszem, hogy jól lakjam. Így is 3-4-szer eszem egy nap.

2017. szept. 5. 08:52
 5/7 anonim ***** válasza:
44%

BIZTOS, hogy nem. Folyamatosan pumpálná a hasnyálmirigy az inzulint, és az bizony kimerül egy idő után, ha túl van stimulálva és cukros leszel.

Napi 3 étkezés elég, mennyiségi és MINŐSÉGI korláttal.

Üdv, egy szakember

2017. szept. 5. 09:03
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Szakember: Egy kicsit még tanulni kellene a szakmát, mert az emberi szervezethez vajmi keveset értesz
2017. szept. 5. 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:

5ös! Te mekkora hü.lye vagy.!

Pont akkor hízik az ember ha egy nap 3szor sokat eszik!

2-3 óránként eszek. Ergo többször keveset. Így nem esik le a vércukrom. És nem is hízok. Sőt! Fogytam 4kgot. Ezt egy éve tartom is!

2017. szept. 6. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!