Mit gondoltok erről a diétáról? Beválhat? Illetve lenne pár kérdésem.
Karácsonyig szeretnék 10-15 kg-t fogyni. Úgy tervezem, hogy minimum 2,5l vizet iszok, 5ször étkezek. Valami olyasmi étrendet akarok összeállítani, ami a suli miatt is belefér, pl.:
reggeli: 1-2 szelet teljeskiőrlésű kenyér, kis vajja, vagy tojással, vagy párizsivel, ilyesmikkel (sonka, kolbász, szalonna kizárva..)
10órai: valami gyümölcs, amit s suliba viszek vagy esetleg szendvics
ebéd: főleg csirke, főtt zöldségek, vagy saláta, esetleg valami főzelék, ilyesmi
uzsonna: 1 kis szelet pirított kenyér, kefirrel, vagy valami túró féle
vacsora: ugyan az, ami ebédre volt
+mozgás. A futásra gondoltam, de azt hallottam, hogy jobb a súlyos edzés. Esetleg tudnátok pár gyakorlatot/ videót mutatni, ami otthon is elvégezhető?
Vagy milyen mozgás a legjobb? Mennyit kéne naponta sportolnom?
A tejivás mennyire fér bele?
Szerintetek sikerülhet a minimum 10 kg mínusz addig?
170cm, 78kg, 16/L
Előre is köszönöm a válaszokat, minden normálisra megy a zöld pacsi :"D
A reggelit én lecserélném zabra, és tízóraira mehet a szendó(tk kenyér+amiket írtál),mozgásnak futás tökéletes, mellette mehet a súlyzós edzés.
10-12kg simán lehetséges, fő az akarat.
Ajánlom uzsira a magvakat esetleg a gyümit joghurtban, 'bűnözésképp' pedig 1-2kocka étcsokit, pár szem aszalt gyümit.
Kitartás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!