Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Ti mit gondoltok erről,...

Ti mit gondoltok erről, beválhat? ---színészkedés

Figyelt kérdés
Ami azt Illeti 14 leszek lassacskán 8 éve tanulom a dráma,-színjátszás csínját-bínját,és már pár éve elhatároztam magam hogy színész legyek...előre megjegyzem én nem az a típus vagyok aki Holliwoody nagy sztár akar lenni,a szerényebb típus...mióta forog ez a fejemben,sok mindenre választ is kaptam, és sok mindenről teljes mértékben megvan az elképzelésem,hogyan tehetek rá szert...szintén lassacskán 8 éve tanulok angolt heti 6 órában,járok magántanárhoz...ezzel nem vagyok elmaradva szerintem...a másik a pénz...a külföldi, akár amerikai tanuláshoz,kell egy akár ottani ismerős,akinél esetleg el tudnám kezdeni...szóval ez nem nagy problem,még az hogy hogy lesz, az már az én dolgom...egy ilyen színházi egyetem,aminek még hírneve is van félévente milliókba is kerülhet,na én ezt így oldanám meg: hogy szüleimnek segíteni tudjak eltökéltem magam,hogy írok egy fantasy könyvet,még hozzá azért mert nagyon jól írok és van egy fantáziadús világom(mások szerint)...lehet hogy nem jön be és csak pénzt vesztünk a kiadással,de biztos hogy többet tennék azoknál akik csak ülnek a babérjaikon,egész nap kockulnak,buliznak,szórakoznak,majd pár év múlva azon filóznak hogy hogy nem jött ez össze....szóval ez az én kérdésem...ti erre mit mondtok???? szerintetek ilyen akarással akár az első szintet el is érhetem???

2015. jan. 4. 08:52
 1/3 A kérdező kommentje:
És ezenívül ha nem jönne össze,márpedig nagyon reménykedem benne,akkor a fizika mint szakot válsztom,mert abban jó vagyok...még ezt hozzá kellett fűznöm...
2015. jan. 4. 09:11
 2/3 anonim válasza:
Hm, ez még kell hogy érjen benned. Jómagam is kisszínés voltam, és el is mentem egy fölvételire az akadémiára, de nem jutottam be. Sok tényező van amit figyelembe vesznek. Amit jómagam kiszúrtam a szövegedben, az az hogy eléggé össze-vissza írsz. Így nem lehet könyvet írni. Szóval azt inkább hanyagold. Ami meg a színészetet illeti, ha igazán színész vagy, akkor kell hogy legyenek ismereteid. Minden évben választanak országos szinten "legjobb amatőr színész"-t. Én ajánlom hogy legalább jelölésed legyen rá. Rendezőket, akik rendezik a darabokat, meg kell kérdezni, hogyan tovább, kérj tőlük ajánlást! Az akadémiára elég nehéz bekerülni ezek a dolgok/ismeretek nélkül, de tegyem hozzá Koós János nyolcszor próbálkozott mire bekerült!
2015. jan. 12. 16:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Nos köszi a választ,már rég vártam egy ilyen értelmesre,egyébként meg visszatérve a könyvhöz,attól hogy itt 3 percalatt összecsapok egy két mondatot,attól még írhatok jól!!!

fogalmaskor mindig agyondícsérnek,küldtem pályázatra is ott is értem el különdíjat,szóval valami esélyem van,egyébként meg először csak vázlat,azután a könyv...majd max a könyvkiadó kijavítja a hibákat...de a tiéd is egy vélemény és ügyelek rá hogy betartsam majd máskor....kösz még1x!!!

2015. jan. 12. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!