Színésznek készülök . Hova jelentkezzek?
Dehogy készülsz szinésznek! - csak az SZERETNÉL lenni!
Ha komolyan vennéd, tudnád, mi kell hozzá és nem tőlünk kérdeznéd, melyik gimibe menj, amikor halványlila gőzünk sincs, hol élsz.
LOL.
Nyilván valami drámatagozatos gimibe menj (Pesten pl. Vörösmarty) vagy ahol van színjátszó szakkör.
És még innen sem biztos, hogy felvesznek majd a SZFE-re. Csak mondom. :D
az első válaszolónak üzenem.
nem csak szeretnék színész lenni!!! Én már most az vagyok.(bizony ez a pozitív hozzáállás)csak akard és megkapod.
És a szüleim azt mondták,hogy oda megyek továbbtanulni,ahova akarok.De ebben igazad van , tényleg nem montam várost. Nos a legjobban Pestnek örülnék.És elvileg azért vagy ide regisztrálva , hogy válaszolj a kérdésekre. Akkor miért oltasz le ? Inkább ne válaszolj.
Amugy a többieknek köszönöm.És a legtöb lehetőséget megragadom :) járok egy kurzusra , színjátszóra és most statisztálok is !
#4-hez
Ha már az vagy, értelmetlen a kérdésed.
Ha annak készülsz - kérdésed szerint - még nem vagy az.
.
Ha már elvégezted az SzFE-t és 8-10 évig dolgoztál a pályán, akkor talán(!) már szinész leszel.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!