Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem találtam még sulit ahova...

Nem találtam még sulit ahova jelentkezzek valami oldalt tudtok adni ahol tudnék keresni?

Figyelt kérdés

2014. máj. 27. 23:37
 1/7 Grim13 válasza:
általános iskola? gimi? egyetem ? mert ezt nem lenne rossz még ideírni
2014. máj. 28. 00:44
 2/7 anonim válasza:

[link]

hajrá

2014. máj. 28. 00:47
 3/7 A kérdező kommentje:
közép suliban végeztem
2014. máj. 28. 14:22
 4/7 Grim13 válasza:

ezen keresztül lehet jelentkezni a felsőoktatásba és itt minden le van írva amit le lehet! [link]

a google-t ajánló kommentelönek amúgy igaza van mert nem olyan bonyolult ezt megkeresni

2014. máj. 28. 16:40
 5/7 anonim válasza:
Vagy vegyél egy könyvkereskedésben felsőoktatás felvételi tájékoztató c. Könyvet
2014. máj. 30. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
hogyha szeptembertől kell, akkor az egyetemi felvételiről nagyon lecsúsztál. ötödéves okj-s képzésre is legtöbb helyen már lezárultak a jelentkezések, max akkor találsz helyet, ha valahol alacsony a létszám és emiatt nyitva tartják a jelentkezést.
2014. máj. 31. 12:16
 7/7 Grim13 válasza:
pótfelvételin még jelentkezhet, okj-t meg hagyjuk ott mindig lehet találni valamit (pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akik jelentkeztek az általános eljárás során, de nem vették fel őket, vagy nem adtak be jelentkezést egyetlen felsőoktatási intézmény által meghirdetett, szeptemberben indított képzésre sem. )
2014. máj. 31. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!