Neten keresgettem, de nem találtam hogy, Zalaegerszegen milyen felsőoktatási intézmény van, és ott mit lehet tanulni?
PTE-ETK és BGF-PSzF
Így már te is meg tudod keresgélni.
Egyébként csak be kell írni a google-ba, hogy Zalaegerszeg főiskola és kiadja mindkettőt! :)
Így van: PTE Egészségtudományi Karának Zalaegerszegi Képzési Központja, a BGF - GKZ (már külön kar lett a BGF-en belül) és a a már említett mechatronikai képzés (egy helyen van a bgf-el).
A PTE-n a gyógytornász képzés az, ami ismertebb (de biztos vannak további szakok is)a bgf-en értelemszerűen pénzügy-számvitel szak, gazdálkodás és menedzsment szak, illetve ha jól tudom bővítették még új szakokkal a kínálatot, régebben volt felsőfokú szakképzés(banki szakügyintéző, pénzügyi szakügyintéző, idegenforgalmi szakmenedzser) is (ezek nem tudom vannak-e ismét, mert 2 évvel ezelőtt nem indultak már).
A sulik honlapján biztos találsz a szakokról bővebben is infókat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!