Hogyan legyek szinész?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés olyan, mintha 10 éves lennék. De nekem tényleg az az álmom, hogy szinészkedhessek. Kezdetnek Magyarország ia megfelelne, de a nagy álmom Amerika <3. Próbálok minél több filmet, videót angolul nézni, az iskolában is figyelek, de ott nincsen sok lehetőségem, mert nem valami jó a tanár. Alap szinten tudok angolul, tudom, hogy ez kevés, magán tanárra is gondoltam.

De mostanában ahogy nézegetem, a fiatalabb szinészeknek a szülei is szinészek, vagy híresebb emberek.

Ezek mellett lenne esélyem, vagy adjam fel az álmomat.

Egyébként a szüleim támogatnak mindenben.

15/L.

2014. szept. 29. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:
ha tehetséges vagy, sikerűlni fog. jelentkezz Gór Nagy Mária Szinész tanodájába.
2014. szept. 30. 05:03
 2/9 ChrysP válasza:
Nem vagyok színész, tudom nehéz szakma, De melyik nem az. A lényeg, ha Te ezt szeretnéd, ez a Te nagy álmod, semmiképpen Ne mondj le róla, rögös az út afelé, hogy színész légy, De sok nagy magyar mára befutott színész is többször ment neki a színi főiskolának, míg felvételt nyert. A lényeg, hogy az előttem szólóval egyet értek, de sok más "tanoda" is van Mo-on, próbálkozz, ay egyik biztosan sikerül. Fel a fejjel, a remény hal meg utoljára :-)
2014. okt. 3. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Van pénzed? Mondjuk 30-40 millió forint? (Egyetemre)
2014. okt. 6. 09:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Nos nem. Nekem nincsen pénzem, viszont a szüleimnek van (ezt nem nagyképüségből írom).Írtam már, hogy a szüleim mindenben támogatnak. Ezzel nincsen gond. Ha külföldön szeretnék tanulni, akkor azt is megtehetem. Csak nemtudom hogy, s mint..
2014. okt. 6. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha ezt így tényleg komolyan gondolod, célozd meg a Juilliard-ot. Baromi nehéz lesz bekerülni és egy év 59.000$ körül van (kb 14 millió forint/év), de ha ott egyszer végzel, és tényleg jó vagy, akkor már olyan kapcsolati tőkéd lehet, hogy kitűnhetsz a többiek közül. Bár már azzal kitűnik valaki, ha a Juilliard-ra járt.
2014. okt. 6. 14:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez most nagyon bután fog hangzani de ez hol van ? Es ez egyetem? :)) Nem hallottam még róla.
2014. okt. 6. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:
A világ legjobb és legnevesebb művészetekre specializálódott egyeteme. Az USA-ban van (New York-ban ha jól tudom). Egyébként az egyetem felvételi rátája 6%. Oda már csak jó képességű diákok jelentkeznek, de nekik is csak a 6%-ukat veszik fel. Általában van 30.000 jelentkező, ebből felvesznek kb 1700-1800 embert...
2014. okt. 6. 19:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Gobdolom hibátlan angol tudás kell, és hibátlanuk kell előadni az érzelmeket angol nyelven. Egyébként baj, ha amerikai angol akcentusom van? mert a kegtöbb filmben a szinészeknek british angol akcentusuk van..
2014. okt. 6. 19:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Ebből nem lesz problémád.
2014. okt. 6. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!