Mit gondoltok erről? Beválhat?
Hétfőn kezdtem, vezetek naplót is, meg számolom a kalóriákat és a tápanyagtartalmat.
A mai napom:
Reggeli: 2 bögre 1,5% tej, fél csomag győri teljes kiőrl. keksz
10órai: 2 narancs, 1 alma
Ebéd: saláta, benne paradicsom, paprika, uborka, 1 tojás, 2 virsli, nagyonkevés reszelt sajt
uzsonna: 1 telj. kiőrl. kenyér, vékony light vajréteg, 2 csirkemell felvágott
vacsora: csirkemell kevés olivaolajon sütve, nagy adag párolt zöldségköret.
folyadék: 1 bögre tea édesítőszerrel, kb 2 liter víz.
Egész jól néz ki.A tejet és a kekszet én kihagynám,helyette tojást ennék,barna kenyérrel.
Az ebédet kivenném,helyette csirkemell,rizs
Uzsonnára a vacsora
Vacsora meg sovány túró.
Valami ilyesmire gondolok.
Én nem javaslom semmiképp, hogy 15 napig ne egyél semmit.
Amit leírtál, abban van rendszer, apró változtatásokkal még jobbá lehet varázsolni!
Vigyázz a virslivel, ha nem tudsz lemondani róla, akkor csak nagyon jó minőségűt vegyél, mert az átlagfajta elég hulladék, tele van minden trutyival. Olcsóbban megúszod, ha csirkemellfilét veszel, és abból csinálsz valamit. Én olaj nélkül szoktam megsütni (van ehhez való edényem, nem kell bele semmi zsiradék), sok fűszerrel, esetleg csinálok hozzá fokhagymás joghurt-, vagy kefíröntetet.
Hagyd el a kekszet, elég gyanús, meg különben is drága. Egyél helyette zabpelyhet, fahéjjal, esetleg kevés édesítővel, isteni. Az egyik bögre tej felét rálocsolhatod, megszívja magát.
Sokak szerint hízlal a tej, meg egészségtelen, meg emészthetetlen, stb. Én kávéval iszom, jó az emésztésem, semmi bajom tőle, nem szeretnék lemondani róla. Biztos hízlal nagy mennyiségben, de mértékkel szerintem belefér.
Reszelt sajtból valami nagyon soványat vegyél, ajánlom a Tollétól a Béres Alexandrásat, szerintem isteni.
Light vajról, amit írsz, még nem hallottam! :-D
Tényleg jobb lenne uzsonnára azt enned, amit vacsorára írsz, és vacsira meg a fentebb említett túró.
Amúgy nagyon szimpatikus, hogy rendszeresen próbálod az egészet felépíteni.
A helyedben legalább 3 liter vizet innék.
És ne felejtkezzünk el a rendszeres testmozgásról sem.
jónak tűnik
mondjuk a reggeli kekszet én is lecserélném ha nagyon nem szeretnék kenyeret enni akkor natúr zabpehely
elég 1 bögre tej is
de jónak tűnik nagyon:)
köszönöm a válaszokat.
először is leszögezném, hogy semmiképp sem csinálok olyat, hogy nem eszek semmit... nem látom értelmét h kiéheztessem (tápanyagok tekintetében is) a testem.
másodszor pedig: hetente 1-2szer végzek mozgást, akkor viszont intenzíven, de a mindennapjaim se ágyban-tespedősek, rengeteget vagyok gyalog mindenhol. ezért gondoltam, h a fél csomag keksz nem lesz gáz reggel, pláne, hogy az a győri édes teljes kiőrlésű keksz.
amit az első válaszoló írt, azzal annyi gondom van, hogy rengeteg fehérjét tartalmaz, viszont én nem izmokat akarok, csak kicsit vékonyabb lenni... hogy is mondjam. arányos méretcsökkentés :D
a sovány túróval pedig az a gondom, h nekem teljesen ízetlen, plusz késő éjszakáig fenn vagyok, ráadásul akkor tanulok a vizsgákra, úgyhogy muszáj valami energiát ennem, ha nem akarom 2 óra múlva a falat kaparni az éhségtől.
Az izomnövekedéshez a megterhelő súlyzós edzés mellett rengeteg szénhidrát és jelentősen több tesztoszteron kell,mint ami egy nő testében van.Ugy bocs,de butaságot írtál.
Amit meg küldtem,nem tartalmaz olyan sok fehérjét,csak kb annyit,hogy a meglévő izmok lehetőleg ne plöttyedjenek meg.Egyszóval diéta végére elkerülhető vele a telesz..rt zokni efektust:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!