Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Beválhat?

Mit gondoltok erről? Beválhat?

Figyelt kérdés

Hétfőn kezdtem, vezetek naplót is, meg számolom a kalóriákat és a tápanyagtartalmat.

A mai napom:

Reggeli: 2 bögre 1,5% tej, fél csomag győri teljes kiőrl. keksz

10órai: 2 narancs, 1 alma

Ebéd: saláta, benne paradicsom, paprika, uborka, 1 tojás, 2 virsli, nagyonkevés reszelt sajt

uzsonna: 1 telj. kiőrl. kenyér, vékony light vajréteg, 2 csirkemell felvágott

vacsora: csirkemell kevés olivaolajon sütve, nagy adag párolt zöldségköret.

folyadék: 1 bögre tea édesítőszerrel, kb 2 liter víz.

2010. dec. 29. 22:12
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
ja és 23 éves lány, 175cm/72kg, és kb 15 kg-t szeretnék fogyni
2010. dec. 29. 22:12
 2/17 anonim ***** válasza:

Egész jól néz ki.A tejet és a kekszet én kihagynám,helyette tojást ennék,barna kenyérrel.

Az ebédet kivenném,helyette csirkemell,rizs

Uzsonnára a vacsora

Vacsora meg sovány túró.

Valami ilyesmire gondolok.

[link]

2010. dec. 30. 01:07
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
en is 175 cm vagyok,es 23 evesen ugyanannyi kilo voltam mint te. most 28 eves vagyok es 62 kilo. voltam mar 57 is....de a 60 tokeletes.amit nem ajanlok:tej,keksz,sajt,edesitoszer.elarulom a titkot:semmi edesseg,semmi szensavas uditoital,semmi kenyer,semmi majonez,ketchup,a tej is hizlal....ha ezeket nem eszed leadsz fel ev alatt minimum 4 kilot,ugy hogy semmit sem csinalsz. en amikor elkezdtem fogyozni ugy kezdtem hogy nem ettem semmit 15 napig,igy osszeszukult a hasam . de amint latom te eleg sokat eszel,igy eleg nehez lesz. de amit leirtal szerintem rengeteg,igy nem fogsz fogyni.
2010. dec. 30. 10:03
 4/17 anonim ***** válasza:

Én nem javaslom semmiképp, hogy 15 napig ne egyél semmit.

Amit leírtál, abban van rendszer, apró változtatásokkal még jobbá lehet varázsolni!

Vigyázz a virslivel, ha nem tudsz lemondani róla, akkor csak nagyon jó minőségűt vegyél, mert az átlagfajta elég hulladék, tele van minden trutyival. Olcsóbban megúszod, ha csirkemellfilét veszel, és abból csinálsz valamit. Én olaj nélkül szoktam megsütni (van ehhez való edényem, nem kell bele semmi zsiradék), sok fűszerrel, esetleg csinálok hozzá fokhagymás joghurt-, vagy kefíröntetet.

Hagyd el a kekszet, elég gyanús, meg különben is drága. Egyél helyette zabpelyhet, fahéjjal, esetleg kevés édesítővel, isteni. Az egyik bögre tej felét rálocsolhatod, megszívja magát.

Sokak szerint hízlal a tej, meg egészségtelen, meg emészthetetlen, stb. Én kávéval iszom, jó az emésztésem, semmi bajom tőle, nem szeretnék lemondani róla. Biztos hízlal nagy mennyiségben, de mértékkel szerintem belefér.

Reszelt sajtból valami nagyon soványat vegyél, ajánlom a Tollétól a Béres Alexandrásat, szerintem isteni.

Light vajról, amit írsz, még nem hallottam! :-D

Tényleg jobb lenne uzsonnára azt enned, amit vacsorára írsz, és vacsira meg a fentebb említett túró.

Amúgy nagyon szimpatikus, hogy rendszeresen próbálod az egészet felépíteni.

A helyedben legalább 3 liter vizet innék.

És ne felejtkezzünk el a rendszeres testmozgásról sem.

2010. dec. 30. 10:50
 5/17 anonim ***** válasza:

jónak tűnik

mondjuk a reggeli kekszet én is lecserélném ha nagyon nem szeretnék kenyeret enni akkor natúr zabpehely

elég 1 bögre tej is

de jónak tűnik nagyon:)

2010. dec. 30. 11:22
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
mi tunik jonak??? hogy egy nap megeszik fel csomag gyori kekszet,2 virslit,kenyeret vekony vajreteggel,es megiszik 2 bogre tejet?????es csak azokat soroltam fel amit mindenkeppen 1 nap ki kell hagynia egy fogyokurazonak. rengeteg!!!!!!fel csomag gyori keksz rengeteg!!!! es nem is egeszseges. inkabb 1 csomag tokmag,ha mindenkeppen ennie kell.
2010. dec. 30. 11:30
 7/17 anonim válasza:
2 válaszoló.te hülye vagy már bocsánat.. jól csinálja,hogy reggel visz be a szervezetébe cukrot így legalább egész nap van a testében valamennyi cukrot mindig be kell vinni a szervezetbe,hogy nehogy leessen a vércukor! ez a diéta remek! :)
2010. dec. 30. 16:52
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
te beteg vagy utolso valaszolo. de a te bajod,engem nem erdekel. csak megprobaltam segiteni.
2010. dec. 30. 17:12
 9/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

először is leszögezném, hogy semmiképp sem csinálok olyat, hogy nem eszek semmit... nem látom értelmét h kiéheztessem (tápanyagok tekintetében is) a testem.

másodszor pedig: hetente 1-2szer végzek mozgást, akkor viszont intenzíven, de a mindennapjaim se ágyban-tespedősek, rengeteget vagyok gyalog mindenhol. ezért gondoltam, h a fél csomag keksz nem lesz gáz reggel, pláne, hogy az a győri édes teljes kiőrlésű keksz.

amit az első válaszoló írt, azzal annyi gondom van, hogy rengeteg fehérjét tartalmaz, viszont én nem izmokat akarok, csak kicsit vékonyabb lenni... hogy is mondjam. arányos méretcsökkentés :D

a sovány túróval pedig az a gondom, h nekem teljesen ízetlen, plusz késő éjszakáig fenn vagyok, ráadásul akkor tanulok a vizsgákra, úgyhogy muszáj valami energiát ennem, ha nem akarom 2 óra múlva a falat kaparni az éhségtől.

2010. dec. 30. 18:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Az izomnövekedéshez a megterhelő súlyzós edzés mellett rengeteg szénhidrát és jelentősen több tesztoszteron kell,mint ami egy nő testében van.Ugy bocs,de butaságot írtál.

Amit meg küldtem,nem tartalmaz olyan sok fehérjét,csak kb annyit,hogy a meglévő izmok lehetőleg ne plöttyedjenek meg.Egyszóval diéta végére elkerülhető vele a telesz..rt zokni efektust:).

2010. dec. 30. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!