Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Beválhat?

Mit gondoltok erről? Beválhat?

Figyelt kérdés

Hétfőn kezdtem, vezetek naplót is, meg számolom a kalóriákat és a tápanyagtartalmat.

A mai napom:

Reggeli: 2 bögre 1,5% tej, fél csomag győri teljes kiőrl. keksz

10órai: 2 narancs, 1 alma

Ebéd: saláta, benne paradicsom, paprika, uborka, 1 tojás, 2 virsli, nagyonkevés reszelt sajt

uzsonna: 1 telj. kiőrl. kenyér, vékony light vajréteg, 2 csirkemell felvágott

vacsora: csirkemell kevés olivaolajon sütve, nagy adag párolt zöldségköret.

folyadék: 1 bögre tea édesítőszerrel, kb 2 liter víz.

2010. dec. 29. 22:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Fogyókúra alatt a tej nem javasolt eltömíti a bélbolyhokat és lassítja az emésztést.
2011. jan. 1. 20:50
 12/17 Krisz85 ***** válasza:

Igen, a tejet én is kihagnyám, sőt, igazából azt kéne megnézned, hogy ezen ételek össz kalória tartalma és GI indexe megfelelő-e, értem ezalatt a szénhidrátokét elsősorban :-)

Ha az alapanyagcseréd mértékéhez ez jó, akkor ok, ha drasztikusan kevesebb mint a súlyvesztő kalóriamennyiség akkor árral szemben evezel.

2011. jan. 2. 09:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Tavaly fogyókúra alatt napi 0,5-1 liter tejet megittam, és semmit nem lassított, inkább felgyorsította a dolgokat.

Februártól májusig fogytam le 8 kg-ot.

Most megint nekiállok, és a tej marad.

Én senkit nem beszélek le róla:-D

2011. jan. 2. 10:58
 14/17 anonim válasza:
Én nagyon ajánlom az alma kúrát. Én ahogy olvastam sok embernek segített.Utána kell nézni, és meglátod mit ír.
2011. jan. 2. 11:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, amit írtál. Csak könyörgöm arra az okostojásra ne hallgass, aki azt írta, hogy egyél tökmagot. Eszement sok kalória van benne! Sok sikert!
2011. jan. 2. 17:41
 16/17 bala82 ***** válasza:
Szerintem az etrend több mint jo! En 4 honap alatt 16 kilot adtam le (igaz meg 10-12-t le szeretnek adni) a tiedhez kepest egy hizokuras menüvel.A titkom a mozgas!!!Szerintem ha tudatosan taplalkozol (szerintem mar majdnem tul is teljesitetted) a mozgas a megoldas. En 10 evig voltam elsportolo (tajekozodasi futo), tehat tudom mi a mozgas, hogy kell csinalni, megsem resteltem idegen szakkepzett trenert felkeresni es tanacsot kerni. Egy fogyokura sikere es hosszutavu fenntarthatosaga csak es kizarolag a sportolas (80%) es a tudatos taplalkozason mulik!!!
2011. jan. 2. 20:23
 17/17 anonim válasza:

Ha csak fogyni akarsz bőven elég ha nm vacsizol, én ezzel egy csomót leadtam. Nekem a keresztanyám ajánlotta..

Nekem bevállt, de ezzel csak fogysz.

2011. jan. 22. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!