Miért nem fogytam még?
Nagyon szeretnék fogyni, ennek érdekében már régóta egészségesen étkezem, nem nassolok, mértéket tartok.
Pár napja elkezdtem kalóriabázison is mérni, mennyit kajálok. A beállított célom eléréséhez karácsony napi 1279 kcal a megengedett, amit ebben a pár napban csak 2-szer léptem át, de ott is 20-30 kalóriára kell gondolni, ami nem sok.
A beállított fehérjemennyiség mindig megvan, a zsír kb. pont annyi, amennyi a megengedett, szénhidrátból pedig jóval kevesebbet eszem, mint lehetne.
Az a vicces, hogy a kalóriabázis használata előtt sem étkeztem másképp, csak most már számszerűen is követem. Az oldal szerint már 66,58 kg-t kellene nyomnom(67,5-ről indultam), erre fel 68 felé kerültem.
Mégis mi a francot csinálok rosszul, amikor kardio edzéseket is tartottam? :(((
Értem.
Én egyszer már lefogytam vele 77 kilóról 58-ra, szóval jó volt... De mostanában valamiért nem jön be az élet, pedig mindent úgy csinálok, mint 3 éve, amikor ez történt.
Köszönöm mindenkinek!
#12 Hogyan tudnék ezen változtatni?
Mert látom, hogy valaki egyáltalán nem figyel a kajára, ipari mennyiségeket kajál folyamatosan, mégis vékony marad.
Rendben! A 2-3 óránkénti kajálást ma el is kezdem. (Itt mennyit kell enni, hogy mérvadó legyen? Pár falattól már gyorsul az anyagcsere?)
A sport és a folyadékbevitel mennyiségét pedig növelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!