Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért nem fogytam még?

Miért nem fogytam még?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék fogyni, ennek érdekében már régóta egészségesen étkezem, nem nassolok, mértéket tartok.

Pár napja elkezdtem kalóriabázison is mérni, mennyit kajálok. A beállított célom eléréséhez karácsony napi 1279 kcal a megengedett, amit ebben a pár napban csak 2-szer léptem át, de ott is 20-30 kalóriára kell gondolni, ami nem sok.

A beállított fehérjemennyiség mindig megvan, a zsír kb. pont annyi, amennyi a megengedett, szénhidrátból pedig jóval kevesebbet eszem, mint lehetne.

Az a vicces, hogy a kalóriabázis használata előtt sem étkeztem másképp, csak most már számszerűen is követem. Az oldal szerint már 66,58 kg-t kellene nyomnom(67,5-ről indultam), erre fel 68 felé kerültem.

Mégis mi a francot csinálok rosszul, amikor kardio edzéseket is tartottam? :(((

2017. szept. 4. 07:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Értem.

Én egyszer már lefogytam vele 77 kilóról 58-ra, szóval jó volt... De mostanában valamiért nem jön be az élet, pedig mindent úgy csinálok, mint 3 éve, amikor ez történt.

Köszönöm mindenkinek!

2017. szept. 4. 20:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Az nem számít, mi történt korábban, az ember anyagcseréje tud változni az évek múltával.
2017. szept. 4. 21:49
 13/15 A kérdező kommentje:

#12 Hogyan tudnék ezen változtatni?

Mert látom, hogy valaki egyáltalán nem figyel a kajára, ipari mennyiségeket kajál folyamatosan, mégis vékony marad.

2017. szept. 5. 10:02
 14/15 anonim ***** válasza:
2-3 óránkénti kisebb mennyiségű kajálással, Mozgással és sok folyadékbevitellel.
2017. szept. 6. 09:35
 15/15 A kérdező kommentje:

Rendben! A 2-3 óránkénti kajálást ma el is kezdem. (Itt mennyit kell enni, hogy mérvadó legyen? Pár falattól már gyorsul az anyagcsere?)

A sport és a folyadékbevitel mennyiségét pedig növelem.

2017. szept. 6. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!