Ez anorexia? 165/54-rol 49.5-re fogytam.
Figyelt kérdés
Most pedig rettegek, h ne hizzak vissza. Fogyni -talán- nem akarok. Ha kell, kicsit ehezem, de ugy erzem, jo célért teszem.2017. máj. 11. 14:19
1/5 anonim válasza:
Így szokott kezdődni, szóval "jó" úton haladsz abba az irányba.
2/5 anonim válasza:
Szakember surgosen,mig nem keso!
3/5 anonim válasza:
Ez nem anorexia. Mivel nem tartod magad kövérnek, és tisztában vagy vele, hogy nem normális amit csinálsz, ezért én csak annyit mondanék, hogy max. hülye vagy, és nem anorexiás.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Szerintem a 3-asnak van igaza, ha magamba nézek.
2017. máj. 11. 21:49
5/5 idrzsupos válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy naponta mennyit agyal egy anorexiás azon, hogy fogyás, kalória-számolás, mi lesz, deka, önmaga- figyelgetése grammra.....Pl. ha napi 16 órát van fenn valaki, anorexia -ügyben mennyi tipródás tölti ki a napot- és a maradék időben mivel foglalkozik az illető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!