Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha 1000 kalóriát eszek egy...

Ha 1000 kalóriát eszek egy nap mennyi idő alatt fogyhatok 7 kilót?

Figyelt kérdés

2017. aug. 13. 15:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy 32 évesen, férfiként , 186cm mellett és 125 kilóról indulva.
2017. aug. 16. 13:22
 22/24 A kérdező kommentje:

#16 Eleve barna kenyeret meg kalóriaszegény cuccokat eszünk mert elég hízékony az egész famíliám

#17 Ahogy az előbb is mondtam elég hízékony az alkatom

2017. aug. 16. 18:53
 23/24 anonim válasza:

A recept egyszerű, az egészséges fogyás pedig heti max. 1kg lehet. Ha ennél nagyobb léptékben fogysz, akkor ott már egészségügyi problémák léphetnek fel. A kilók sem pár nap alatt szaladnak fel, így a leadásukhoz is idő kell.

Ami a diétát illeti. Egyszerű és nagyszerű az egész, csak kitartás kell hozzá. A lényeg, hogy ne vigyél be semmi mesterséges terméket. Tehát, semmi cukor, semmi liszt, se keksz, se kifli, se kenyér. Amit lehet és kell is enni az tojás, hal, fehér húsok (csirke, hal) zöldségek és gyümölcsök, vagyis ha nassolhatnék vagy tudom, jó lenne egy Snickers vagy valami, de ne...türtőztesd magad s egyél meg egy almát vagy valamit.

Én férfi létemre 185cm/105kg a következőket ettem pl. egy nap. Reggel megettem 3 főttojást 1 paradicsommal és egy almát, ebédre 200g főtt répa 150g csirkemell és egy alma, vacsorára pedig vagy gyümölcs vagy egy kis egyszerű zöldségsaláta, vagy tonhalkonzerv ilyesmi. Minden héten volt egy szabadnap, amikor normálisan ehettem, ez nekem a vasárnap volt, ilyenkor megengedtem magamnak a hétköznapi kajákat és a nassolást is. E mellett pedig kb. semmivel nem mozogtam többet, mint előtte. Az első 2 hét jó húzos volt, de egy idő után hozzászokik a szervezeted s már nem akkora erőfeszítés tartani, sőt voltak olyan napok, amikor éreztem tele vagyok s a vacsorát kihagytam.

November-ben kezdtem el 105kg-ról. Karácsonyra 96-ot mutatott a mérleg.

2017. aug. 18. 14:40
 24/24 anonim válasza:

Ebben a korban tényleg soványak a gyerekek gondolom nem akar kilógni a többiek közül.

Ez a súly egy 30 éves nőnek jó,negy egy gyereknek,mert ha most ennyi később meg 70 kg lesz.

2017. aug. 19. 05:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!