Ha 1000 kalóriát eszek egy nap mennyi idő alatt fogyhatok 7 kilót?
ne zabálj csipszet, kolbászt, csokit, tortát, töltött péksüteményeket, sült kolbászt-hurkát, stb..
akkor nem kell diétáznod.
Ha nem mozogsz, akkor valószínűleg több hónap, mivel kicsi lehet a kalóriaigényed és nem lesz valami komoly deficited.
Nem tudom, miért ez a reakció, kislányoknál a 160/47 teljesen jó célnak tűnik, ritkán izmosak... Most bizonyára határozottan van feleslege, ilyen számokkal felnőttként is szokott lenni egy nem különösebben izmos nőnek.
Na most kérnék minden idóta netből tudakozott "okos" embert hogy ne adjon itt hülye választ mert komoly dolgokkal játtszik. (Tisztelet a kivételnek)
Figyelj ide hallgas rám. Szóval azt mondod hogy 12 éves vagy 54 kilós. Miért akarsz 7 kilót fogyni? Az elején egyből láttam a válaszokat hogy "eszedbe se jusson!!" Tény hogy 7 kilót fogyni 54 ről egészségtelen NAGYON!! De akkor mi is a megoldás? Nos először is: mi a cél? Sajna nem tudom hogy milyen az alkatod de azt tudom hogy a testsúlyod teljesen normális. Nyilván a cél a vékony alak na most ezzel valószínűleg le akarsz valakit nyűgözni valszeg egy fiut (amennyire normalisnak hiszem az emberiseget meg amennyire az..) és ez nem is baj de most elmondanám hogy a fiúknak nem a csontsovány lányok jönnek be hanem akiknek van formája ez a normális testzsír százalékon múlik. Amit először meg kellene tenned az az hogy elfogadod magad amilyen vagy. Ez a legfontosabb csak légy magabiztos ehhez annyi kell hogy magadat dícsérgesd és ez NEM hiúság (nem tudom mennyire vagy benne vallásokba meg ilyenekbe ezért éppen nem is térek ki a lényegről tovább) szóval ha elfogadod önmagad akkor jobban fog menni minden.
A másik a sport. Nem tudom mennyire szerettsz sportolni de azt most leszögezem hogy az muszáj (tökmind1 milyen az alakod sportolni KELL!) Írtad hogy nyáron néha hasprés meg evkozbe tobbet mozogsz na ez nekem nem tűnik rendezettnek a te korodba pont jókor kezdenéd a rendszeres sportot mert most fogsz még nőni stb. Ezt úgy mondom hogy heti 3 testedzés minimum.
Hidd el a sport rengeteg önbizalmat ad és sokkal jobban fogod érezni tőle magad.
A most következőbe azt kérem hogy inkább kérdezz szakembert a jövőben ne itt mert sok a hülye állat aki azt hiszi okos pedig nagyon nem oly annyira hkgy ha egy ismerősöm aki szakember ebben a témában olvasná fél óráig bírná aztán elkezdene baseball ütővel verni valami falat. Szóval a lényegre térve:
1. Nincs olyan hogy csodafogyókúra nem fogsz semmi kúrától lefogyni villámgyorsan vagy épp felszedni sújt. Hisz csak gondolj bele már hogyan lehetne több év zsírraktárát 2 hét alatt lebontani ez olyan mintha egy pingvin repülni tanulna lehetetlen.
2.nincs olyan hogy csoda fogyasztó bogyó az xls medical nevű parasztvakítás tavlettáról le is mondhattsz mert egy tulajdonsága van hogy ÁLLÍTÓLAG lebontja az elfogyasztott zsír valahányadát de ez egy nagy marhaság mert zsírra szükségünk van!
3.fejben dől el ha erősen akarod a célt akkor sikerülni fog.
4.megfelelő étkezés az egészséges élet=30%edzész+70%étkezés ám a kettő mégis együtt kell.
5.vedd meg és olvasd el a sárga kapszula nevezetű könyvet vékony egy könyv de nagyon hasznos és ezt a családtagjaidnak is el kell olvasnia mert ha az egész család életmódot vált sokkal könnyebb lesz ja és elmondom hogy az egészséges táplálkozás nem is sokkal drágább mint a normális csak jót kell tudni enni. Csak gondold meg kérlek megér neked pár 1000 Ft-ot hogy a családod innentől kezdve egészséges hosszú életet éljen? A döntés a tiéd!
Remélem sokat tudtam segíteni ha szeretnél sokkal többet tudni akkor írj a válaszom alapján több adatot.
És ne feledd csak magabiztosan!
Személyedzőként egy start vonal neked:
Adatok: 160cm 54kg 12 éves lány
Ott kezdem, hogy a francia manöken modelleknél a normatíva magasság - 108-110 egység.
Tehát a modell súlyod 50-52 Kg.
Kérdezem én: Francia modell vagy?!
Egy kis segítség:
Minden másnapra edzésterv, inkább kora reggel, nem felkelés után közvetlen ajánlott, vagy estefelé késő délután.
20 perc tetsedzés
1) Guggolás 3x15db (2-3 perces szünetközökkel)
2) Felülés 3x20db (3-4 perces időközökkel)
3) Ugrókötelezés 2x 3-4 percig (5 perc időközzel)
Innen folytatjuk, ha érdekel, és úgy gondolod kell egy kis segítség, és engem választasz.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!