Ha 1200 kalóriát eszem mennyit fogyhatok 1 hónap alatt?
Volt 1 enyhe étkezési zavarom. Az anorexia tüneteit kezdtem mutatni a pszichiáterem szerint. Akkor lefogytam 57 kilóra koplalással és mozgással. Viszont a barátom nagyon megijedt és elkezdett nagyon odafigyelni az étkezésemre, igazából a ló túloldalára esett ő is, ha kell, ha nem tömött. Így 1 dekát se fogytam, ráadásul az elmúlt 2 hétben nagyon beteg voltam, meg rengeteget kellett tanulnom, így a mozgás teljesen kimaradt, szerintem jócskán híztam.
Most 1 hónapig nem látom a barátom, és meg akarom lepni azzal, hogy sokkal csinosabban láthat újra.
A tervem az, hogy ezt a futótervet követem: [link] (régi álmom lefutni a maratont, ez eddigi rekordom kb 15 km, van hova fejlődni... :D) ill. nem akarok étkezni, naponta 5x fogok étkezni, főleg fehérjét (túró, joghurt), emellett fogok enni rengeteg zöldséget, és hetente párszor barna rizst vagy durumtésztát.A cukrot, fehér lisztet hanyagolom , amennyire csak lehet.
Itt 1 napi mintaétrend:
reggeli: 10 deka túró + müzliszelet / 2-3 tojás
tízórai: 1-2 narancs
ebéd: valamilyen zöldségétel (kb 15 deka)/ 10 deka tészta
uzsi: saláta
vacsi: túró natúr joghurttal (ezt 2 részre osztom az egyiket futás előtt a másikat utána eszem)
A futás mellett 3-4 naponta tornázni is akarok, ill 1-2 hetente úszni.
Ez így jó lesz? Érhetek el látványos eredményt 1 hónap alatt?
Mit változtassak, ha kell?
Persze ha letelik az 1 hónap is folytatni fogom, ez csak ilyen "próbahónap, hogy hogy bírom. Még nagyon oda kell figyelnem, hogy ne essek vissza (többször elájultam az éhezéstől), meg a ló túloldalára se essek, nem akarok újra "kisgombóc" lenni.
Kb 48-50 kilóra akarok lemenni, de főleg a tükör fogja megmondani, hogy mikor elég, ha 52 kilósan fogok jól kinézni, azt se bánom.
Túró, müzli, joghurt? Tészta?
Nekem ez nagyon furának tűnik.. azt tudod, hogy ha feltolod az inzulinszintedet tejtermékekkel/ müzlivel (szénhidrát) akkor alapvetően pont zsírt raktározni kezd a szervezeted?
Persze ha keveset eszel, akkor mit raktároz. Na ez a jó kérdés, ha keveset eszel és raktároz, akkor a különbséget honnan lehet fedezni? Szerencsés és egészséges esetben a beépített zsírból, máskülönben az izomszövetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!