Mennyit fogyhatok így 3 hónap alatt? A többi lent.
Reggeli: Zöld tea, 1 főtt tojás, 1 szelet kétszersült.
Tízórai: Kis tejföl, 1 szelet kétszersült.
Ebéd: 1 db egész csirkecomb, párolt rizssel, párolt zöldségekkel.
Uzsonna: 1-2 db paradicsom 1 szelet kétszersült.
Mellette napi 2x1 órát szobabiciklizem, min. egy órát sétálok.
Szerintetek?
Mellette min. 2 liter mentes víz.
Uzsira, meg vacsira még 1-1 csésze zöld tea.
1. Vacsorázni KÖTELEZŐ!!!!
2. A kétszersültet dobd ki!!!! Mi a fenének eszel ebből ennyit. Ez is csak kenyér!
eleinte többet fogsz fogyni :)
én is 80 kg körül voltam, és egy nyáriszünet alatt lement 65 kgra :)
szóval szerintem egy 12-15 kg-ot simán fogyhatsz ennyi idő alatt.
azonban úgy hallottam, hogy a csirkecomb annyira nem jó, csirkemellet egyél vagy halat. Rizsből ne egyél nagyon sokat. Ellenben a zöldséggel!! Abból nagyon sokat egyél :)) A kétszersült az kenyér? mert azt inkább hanyagold. Cseréld fel inkább abonetkenyérre, de inkább salátára, ha lehet! Eleinte nehéz volt ráállni a zöldségre, de azóta nekem már mindennapos :)
Én a szobabiciklizést nagyon meguntam 20 perc alatt :DD remélem, te tovább bírod. Én inkább sétálok/tornázok helyette.
Jaj, ez a napi mennyiség lehetett vagy 600 kalória, ez nagyon kevés :( Ezzel csak sanyargatod a szervezeted...
Legalább 1200-at kellene enni tartósan, sőt ha ennyit már mozogsz emllette akkor 1500 is lehetne. Szóval ezek mellé még ehetnél több húst, tojást nyugostan.
Nyugodtan ehetsz reggelire egy jó kis szalonnás rántottát is két tojásból salátával persze kenyér nélkül.
A csirkecombhoz minek a rizs? Elegendő a párolt zöldség.
A kétszersülteket hagyd el! Hol marad a vacsora?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!