Mennyit fogyhatok egy hónap alatt az alábbi módszerrel?
Hétfő-szerdánként 60 perces kombinált mozgásra járok. (Primal move, kettlebell, de kettlebellre helyezve a hangsúlyt)
Kedd-csütörtökön 10 perces flabelos-ra.
P-SZ-V 20-30 perces kiegészítő, átmozgató otthoni "tornázgatás".
"Diétám":
Délelőtt: 1 tejeskávé (édesítőszeres), gyümölcstálas reggeli (ananász/mandarin/narancs/eber/zöldalma mikor mi, banán nem!)
Ebéd: Norbi leves általában, de van, hogy teljes kiőrléses szendvics
Uzonna: banán, vagy megint gyümitál
Vacsora: edzésnapokon csak egy pohár tej, mert több nem fér belém, egyéb napokon gyrostál (borjú, sok zöldség, rizs), vagy joghurt+zöldalma, vagy gyümitúrmix, vagy fehérjetúrmix
+igyekszem minél több folyadékot inni (víz)
Lehet ez hatásos?
Szerintem ez így nem olyan előnyös.
Próbáld úgy , hogy reggel eszel tojást...rántotta formájába 2-3 tojásbol zöldség alatta meg valami sovány hús.
Ebéd: én nem ajánlom a "Norbi" dolgokat mert elárulom neked , hogy attol semmit nem fogysz 1x ha van időd vagy kedved nézd meg , hogy mit tartalmaz (most nem térnék ki a Norbi dolgokra mert mindeni tudja , hogy lehúzás az egész) ebédre nyugodtan ehetsz valami kiadósat persze legyen mellete zöldség pl saláta formájában pl.: csirkemel natúr sülve , rántott is lehet bár abbol kevesebbet kell enni a prézli miatt.
Ha napközbe éhes vagy akkor igyál meg egy pohár vizet , mert sajnos az emberi elme olyan csodás , hogy néha összekverei az éhséget a szomjúsággal így ha éhes vagy és iszol egy pohár vizet már nem vagy éhes.
Vacsora: este semmi féle képpen ne egyél húst szerintem.
Egyél meg 2 almát meg valami joghurtot és persze sok folyadék az elengedhetetlen.
Nem feltétlen kell ezt betartanod én csak magabol indulok ki , mert én se éltem valami egészségesen de mióta e szerint élek sokkal jobb a közérzetem fogytam és erősödtem is (mert persze valami mozgás is kell mellete)
Remélem tudtam segíteni.
Ésszel egyél és sportolj!
Legyen "EGÓ"-d....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!