Mégis mit nem működik a testemben, hogy nem fogyok?
3 hete csinálom a kalória szegény étrendemet. 108kg vagyok 2500kcal az égetésem, kövezzetek meg de csak 1000kcalt eszem. De nem éhezem, rengeteg vizet iszok azzal úgymond jóllakok, ha korog a gyomrom eszek. Napi 2-3x eszek, reggel egy banán vagy joghurt, ebédre saláta feta sajttal, vacsora meg mikor mi, de az is alacsony kcal.
Szerintem egy grammot se fogytam, már ha nem híztam. Mérleggel mérek, de csak most a 3. héten sikerült beszereznem egy mérleget. Mostantól naponta mérlegelek, de eléggé elkeseredtem.
Nagyjából 3 éve hasonló módszerrel úgy fogytam mintha egy varázs világban éltem volna, a kilók óriási sebességgel téptek le rólam, 25kg ot fogytam, Ott tudatosan híztam vissza mert zabáltam újra.
Lehet át állok arra, hogy azt a kaját amit megeszek nem 2-3 étkezéssel hanem 6-7 étkezéssel eszem meg. Mert ezt csináltam régen mikor fogytam.
Mivel eddig nem mértél s a testsúly amúgyis trükkösen tud ingadozni, nem csodálkozom semmin, bár én is elvárnám, hogy kevesebb legyen a súlyom, ha ilyen iszonyatosan keményen és elég esztelenül koplalok... Nyilván bontania kell magát a testnek, akármennyire is nem akarja, energiát máshopnnan nem tud meríteni, neked pedig vastagon van energiahiányod ennyi kalóriával, akármilyen lassú is az anyagcseréd, ekkora testet nem lehet ennyiből fenntartani. De a mérleg által mutatott súly megbízhatatlanabb.
Akárhogyan is, de ne koplalj. Nem számít, hogy nem vagy éhes, igenis éhezteted magad. Nem akkor kell enni, ha korog a gyomrod, az amúgy sem az éhséget vagy energiahiányt jelzi, de nem is feltétlenül jelentkezik hamar (nekem 20 órával az előző evés után már van rá esély, korábban nem sok). Van, aki soha nem éhes. Attól még a testünknek szüksége van tápanyagra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!