Zabpehelyliszt/zabpehely vagy búza finomliszt esetleg zsemlemorzsa?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb kaloria szempontjabol panirozáshoz?
Melyik "hizlal" kevesbe?
2017. júl. 21. 22:05
1/1 anonim válasza:
Nincs ilyen, a kalóriatöbblet hizlal.
De a zab a legjobb, a rost- és fehérjetartalma, felszívódási sebessége miatt a legtöbb embert jobban laktatja, mint a sima liszt.
Van, akinek teljesen mindegy, amúgy sem a panír miatt hízunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!