Liszt (átlagos sima buza finom) vagy zsemlemorzsa?
Melyik a jobb kaloria szempontjabol?
Illetve ti melyiket valasztanatok?
Egytiket sem, gluténes szénhidrátbomba mindkettő (igazából majdnem tökugyanazok). De ez én vagyok, neked működhetnek. Attól függ, milyen az összbevitel, a kalóriakereted, hogyan hat rád az ilyesmi...
Sosem értettem, hogy 1-2 dkg liszt miatt miért kell odáig lenni, ha az adott embert nem zavarja a glutén... Fogyni lehet mellette, csak deficit legyen. Nekem pont a deficitet rontja el (de ha nagyon igyekszem, 1-2 dkg még nem, bár veszélyes), így hanyagolom. Mondom ezt pár falat zsírban sütött kenyértészta mellől, de ma van a hónapban az a nap, hogy kenyeret sütünk itthon, ennyi férjen bele ma :D Tk tönköly, de nekem teljesen mindegy, fehér vagy fekete vagy mi van, főleg ekkora mennyiségben. Így se, úgy se kifejezetten jó nekem, de nagyritkán egy kevés belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!