Hány hónap futás után látható a karcsúsodás egy átlagos alkatú nőn? Valamint mit javasoltok mit egyek? (Iskolás vagyok)
Itt megannyi étrendet találsz magadnak:)
Csak mert fut valaki, nem fogy s az sem tuti, hogy izmosodik (ha eddig nem mozgott semmit, akkor egy picit teheti, de ha nem sprintel, akkor nem igazán lesz izmos tőle soha, a futás nem az a fajta sport).
Millióféleképpen ehetsz, így vakon nem írok kisregényt, keress vissza, rengetegszer leírjuk az alapokat. Ha konkrét kérdésed van, kérdezz.
Fúú a futással úgy vagyok, hogy fúj. Egyszer elkezdtem futni...egy hónapig és csak híztam tőle, pedig a kalória bevitelem nem éri el az 1000-et néha az 500-at se. (Tudom, hogy egészségtelen de nem tehetek róla) Furcsamód nekem egy "diéta" vált be. Nem vagyok hajlandó semmit megenni, csak a húst és a sütit. Ezeken kívül semmit. (gyümölcs persze jöhet, meg néhány zöldséget is megeszek). Nálam még az otthoni tornák pl: Bíró Ica testszépítés videók váltak be.
Ja és ezt a diétát nem ajánlom, 180cm/ 55 kiló( tudom nem olyan kevés). De ma már úgy átlendültem, hogy van hogy rettegek a kajától...
Ne ess ebbe a hibába majd lefogysz lassan, ne siettesd.
Ne fuss csak, ha kardiózni akarsz, vagy egyedüllétre vágysz, amúgy időpocsékolás.
Figyelj az energiamérlegre és kész. Kevesebbet egyél, mint amennyit elégetsz.
Sétálj a barátaiddal él olvass könyveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!