Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az mindegy hogy mikor eszem...

Az mindegy hogy mikor eszem meg a napi "kajamennyisegemet"?

Figyelt kérdés

Nem voltam itthon szinte egesz nap es most potoltam be.Mindent "összeettem",amit egy egesz nap szoktam enni azt most vacsorára betoltam...

Ugyan annyi kaloriat ettem mint maskor egy egesz nap,csak most egyszerre...

Lehet ebbol baj?

Vagy mindegy mikor eszek es mennyit,ha nem lepem at a kaloriat?

2017. júl. 5. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
36%

Éheztetted a szervezeted 1 napig, majd befaltál 2000 kalóriát, amit maradéktalanul elraktároz, mivel éhezel.

Nem véletlenül mondják, hogy mennyire fontos beosztani a napi étkezéseket. Nyilvánvalóan nem mindegy, hogy mikor eszel és mennyit.

2017. júl. 5. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Amit te csinálsz, azzal többet lehet hízni, mint ha naponta 5x ennél bármit és mellette nassolnál is.
2017. júl. 5. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Nagyjából mindegy, igen, no persze, egyénfüggő, hogy milyen elosztás az ideális. Van, aki éhezne reggeli nélkül, én pedig általában kiéhezem estére, ha nem eszem délután, úgyhogy mindig ebédelek, jóllakottan is.

Én elég extrém szintre fejlődtem, ma már nem kétszer, hanem csak egyszer eszem naponta, máshogy esélyem se lenne fogyni, de jól is esik, kényelmes. Szeretek egész nap jóllakott lenni s nem ugráltatni a vércukorszintemet :) Ezzel nem mondom azt, hogy másnak ne lenne jobb mondjuk a napi 3-szori evés. 5 keveseknek való szerintem, az én egyetlen étkezésem se nagy, bár ez is egyéni, kinek mi a nagy, sok, elég...

Az időszakos böjtnek megvannak az előnyei, olvass utána, ha érdekel. De nőknek általában nem jó kihagyni még 16 órát sem, nemhogy közel egy napot. Azért van kivétel.

2017. júl. 5. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Első, kalóriadeficitben nem lehet raktározni, az energiamegmaradás törvénye elég makacs dolog.

A tapasztalatok szerint is prímán lehet fogyni napi 1 evéssel, no persze, aki tud enni, az tömegelhet is így. Az összbevitel számít, ezt még a hozzáértő testépítők is tudják, pedig az ő tipikus módszerükben több étkezés van :)

2017. júl. 5. 18:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat!:)
2017. júl. 5. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!