Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Yazio vagy kaloriabazis.hu?

Yazio vagy kaloriabazis.hu?

Figyelt kérdés

Melyik tartalmaz reálisabb adatokat? Melyiket használjam a kalóriaszámláláshoz és miért?

Fogyni szeretnék.

Köszönöm

20L

2017. jún. 29. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Szia! Én a yaziot használom. Egyszerűbb és jobb. Attól függ, milyen telefonod van, iphoneon még a beépített lepesszamlaloval is összeszinkronizalja magát, és levonja az elfogyasztott kalóriabol. Az ingyenes verzió csak 30 napig tárolja az adatokat, én nem fizettem elő rá, szerintem felesleges.
2017. jún. 29. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Myfitnesspal.
2017. jún. 29. 20:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A kalóriabzást kezdtem el használni :D Bár azért az egy kicsit irreális, hogy 30 p ellipszis trénes elégetne több mint 300 kcal-t...
2017. jún. 30. 05:16
 4/7 Laylah ***** válasza:
38%
Myfitnesspal a legjobb, amit eddig láttam. Kalóriabázisnál milliószor jobb és pontosabb adatokkal dolgozik, appon vonalkód alapján is be tudod vinni a kajáidat, nem kell 200 féle verzió közül válogatni, hogy melyik is lesz a jó. Kiszámol neked mindenfélét, összkalória, fehérje, zsír, ch, koleszterin, vitaminok és ásványi anyagok, telített és telítetlen zsírsavak, cukor, stb. És ez az ingyenes alapverzió...
2017. jún. 30. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:
MyFitnessPal
2017. jún. 30. 15:26
 6/7 A kérdező kommentje:
De ebbe csak angolul lehet felvinni az ételeket és nincs asztali verzió. 😞
2017. jún. 30. 20:05
 7/7 Laylah ***** válasza:
Weboldala van. De egyszerűbb és kényelmesebb telefonról bevinni a mennyiségeket, szkennelve a vonalkódot.
2017. júl. 16. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!