Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit rontok el? (kalóriabázis)

Mit rontok el? (kalóriabázis)

Figyelt kérdés

Pár napja kezdtem el használni a kalóriabázis oldalt, naponta általában 1200-1500 kalóriát eszem, és ebből általában valamennyit lemozgok, az oldal szerint eddig minden nap benne voltam a fogyáshoz szükséges kalóriakeretben, mégis ezt írja az összesített kalóriamérlegnél:

"2639.56 kcal égetés (terved 4774 kcal volt). Eszerint eddig 0.34 kg-ot kellett volna fogynod (terved 0.62 kg volt)"

Ha minden nap teljesítem a keretet, akkor hogyhogy mégis azt írja hogy a tervem több volt?

Nem az lenne a lényege ennek, hogy ha benne vagyok a napi keretben (volt olyan is, hogy még ehettem is volna csak nem voltam éhes), akkor a terv szerint kéne fogynom?

2017. jún. 6. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:
hány napja?
2017. jún. 7. 07:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Fiú vagy lány? Milyen magas és hány cm?

Csak azért kérdezem mert ha a kalóriabázis alapján állítottad be a kereted az valószínűleg irtózatos marhaságot adott végeredménynek.

Nekem a kcal keretem amivel kb fél 0.5 kg fogyást érek el az 1500 kcal, 167 cm vagyok,63 kg és lány.

Ehhez képest a kalóriabázis 1000 kcal-t akart velem etetni.

Amúgy egy tök hasznos oldal de ezt a részét senkinek nem ajánlanám.

2017. jún. 7. 07:49
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 pont most csinálom egy hete, minden étkezést meg mozgást felírtam

#2 155 cm és 60 kg vagyok, nekem is 1100at hozott ki, de mindig többet eszem és lemozgom, mert az 1100 még az én magasságomhoz is nagyon kevés :D

Igazából nem is az alacsony keret a bajom, csak azt nem értem hogy ha be van állítva valami és azt tartom, akkor utána miért mutatja úgy, mintha nem mindennap tartottam volna be :D

Mármint nekem az a logikus hogy ha egy hétre nézve mondjuk 0,62 kg fogyást számolt az oldal, akkor ha minden nap betartom a keretet akkor legalább az ő számolásaik szerint terv szerint kéne haladnom (még ha mondjuk a fürdőszobamérleg mást is mutat, mert az úgyis egyénileg változik hogy ki milyen gyorsan fogy, na meg az izom nehezebb mint a zsír, stb), de ezek szerint ez az oldal furaságai közé tartozik :D

2017. jún. 7. 08:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,nekem is szokott furcsaságokat írni de nem foglalkozok vele.

Szerinte hínom kellett volna,valójában meg fogytam 13 kg-ot 7 hónap alatt :D

2017. jún. 7. 09:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát jó, végülis úgyis az a lényeg amit a tükörben látok, az meg már egy hét alatt is javuló tendenciát mutat :)

Irányadónak azért jó lesz a kalóriabázis de akkor inkább nem veszem készpénznek amit ír :)

Köszi a választ, és gratula a 13 kg fogyáshoz :)

2017. jún. 7. 09:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm,neked is sok sikert :)
2017. jún. 7. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!