Kaloriabazis, hogy van ez?
Figyelt kérdés
Miert irja a kaloriabazis hogy tobb kaloriat vittem be mint amit elegettem amikor 1800as kaloriaigenyemhez kepest 1600at ettem es 300kaloriat egettem?2017. jún. 8. 16:29
1/3 anonim válasza:
mert alapból, ha nem csinálsz semmit, csak létezel (:D) azzal is elégetsz kalóriát
ezt alapjárat kcal égetésnek írja ki az oldal (a mit sportoltál résznél), nekem pl 1612
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt ertem, csak nekem a kaloriadeficittel nincs minden rendben mivel elviekben a kaloriacsokkentessel es a sporttal kevesebb kaloriat vittem be mint amit egettem es az oldal megis azt irja hogy hizni fogok
2017. jún. 8. 22:50
3/3 anonim válasza:
Szar szöveget írt ki a kalóriabázis. Amúgy sem valami megbízható oldal, használj inkább cronometert, vagy valami mást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!