Ez miért van? Van ötletetek?
Figyelt kérdés
Elég régóta dietázok, de egyre rosszabbul érzem magam miatta. Sokszor szédülök, gyakran vagyok éhes, fáradt. Szerintetek ez miért van?2017. jún. 25. 21:25
1/6 anonim válasza:
Koplalsz,tul keveset eszel.1200at minimum egyel meg!
2/6 anonim válasza:
Hiányállapot a szervezetben. Zsírban oldódó (vagy más) vitaminok hiánya, és gyanítom hogy nincs meg a kellő fehérjebevitel sem!
3/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van, köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 25. 22:41
4/6 anonim válasza:
Ilyen velem is volt már, valószinűleg nagyon keveset eszel és abban sincs meg a megfelelő mennyiségű tápanyag. A főtt tojást mindenképp ajánlom a diétához, de az is fontos hogy napi 5x egyél kissebb adagokat. És ha fogyni szeretnél akkor 80% az étkezés 20% a testmozgás😊
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ^^
2017. jún. 26. 00:06
6/6 anonim válasza:
Én is voltam hasonló állapotban (idióta főnök miatt). Szóval én szánt szándékkal soha nem diétáznék/koplalnék! Addig sem tettem, de azok után már pláne nem... Tudom, milyen gyengeség van az emberben, amikor nem eszik, és többé nem fogok olyat érezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!