Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Melyiket ajánlanátok?Yaziot...

Melyiket ajánlanátok?Yaziot vagy a kalóriabázist?

Figyelt kérdés
febr. 10. 07:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyiket.
febr. 10. 07:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt tegnap is megkérdezted.

Mindkettö jó, azt válaszd, ami neked jobban tetszik.

Én a kaloriabazist használom, mert azt találtam meg elöbb

febr. 10. 08:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a Kalóriabázist használom. Elégedett vagyok vele. Az ingyenes verzió is tökéletes, de így lassan egy év után előfizettem prémiumra, de inkább hálából, mert az alap verzió is jó.

Amiért szeretem: az általam vásárolt csomagolt termékek nagy részének pontosan benne vannak az adatai, így ha mondjuk sonkás szendvicset készítek, benne van mondjuk a Lidl csaszárzsemle, márka szerint a vajkrem, a sonka stb. Szóval könnyű használni, makrókat is számolja. A Yaziot nem ismerem.

febr. 10. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kalóriabázist használok.
febr. 10. 10:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is a kalóriabázist használom évek óta.
febr. 10. 18:59
 6/6 anonim válasza:
100%
Yaziot használom. Nekem sokkal átláthatóbb és egyszerűbb. Van benne olyan lehetőség is, hogy vonalkód alapján beszkenneled az ételt és nem kell billentyűn beírni. Rengeteg mindent be tudsz írni.
febr. 14. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!