Nem veszi el a motivációt a naplózgatás?
Letöltöttem a kalóriabázist, hogy könnyebben tartsam számon a napomat. Régebben vezettem egy darabig az étkezési naplót füzet formájában, de nem mindig volt időm, vagy épp elfelejtettem írni, és kész káosz lett az egész. Rövidesen a diétát is feladtam, mert a szigorú naplózás totál elvette a kedvemet tőle, egy idő után kötelező nyűgnek éreztem.
Félek, hogy az applikációval is így járok. Nektek hogyan megy a dolog?
Kalóriabázisnál meg is értem, hogy szenvedsz. Akkor már inkább Yazio, vagy bármi, amiben van vonalkódolvasó. Ha tudsz letölteni tavaly augusztusi vagy azelőtti MyFitnessPal-t, az szerintem a legjobb, csak ne update-eld (későbbi verziókban átrakták a vonalkódszkennert a prémium opciók közé).
Vagy a másik verzió, hogy írsz magadnak étrendet x hétre, és azt használod körbe-körbe. Így előre ki van számolva minden. Nem túl változtatos, de tapasztalatom szerint sokkal egészségesebbre ki lehet hozni az étkezést, és nem kell folyton gondolkodni, hogy mi legyen a kaja, ez vagy az belefér-e. Illetve nem fér bele a nasi, a "nincskedvemeztenni".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!