Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tonkreteszi a fogyokuramat?

Tonkreteszi a fogyokuramat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kerlek segitsetek, tanacsokat kernek. Stressz miatt az utobbi napokban egyszeruen keptelen voltam az etrendemhez tartani magam es alig birtam enni valamit (nem az a baj hogy egeszsegtelen eteleket ettem hanem hogy tul keveset). Igazabol ez az allapot meg mindig tart de probalok tullepni rajta. Viszont felek attol hogy ezek utan ha vegre ujra normalisan tudok enni akkor hirtelen tobb kilos hizas fog bekovetkezni (nem tapasztaltam egyebkent tulzott fogyast). Errol nektek mi a velemenyetek? Felek ettol es ezzel csak meg stresszesebbnek erzem magam, pedig alapbol is nehez idoszakban vagyok most. Kerlek ne hurrogjatok le, csak tanacsokat szeretnek. Egyebkent ez eveskeptelenseg 3 napja tart, es igen tudom hogy enni muszaj es olyan nincs hogy nem tudok enni, de higgyetek el igenis van, biztos sokan voltatok mar hasonlo helyzetben

2017. jún. 25. 19:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Azért valamennyit igyekezz enni, tápanyagdús, kicsit töményebb ételekből, vagy ami megy.

Hirtelen több kilót csak akkor hízhatsz, ha rengeteget eszel. Vagy még akkor sem.

Ha kicsit vigyázol, nem lesz nagy veszély, max. ha olyan ügyes a szervezeted, hogy koplaláskor nagyon erősen belassítja az anyagcserédet. Az neccesebb, akkor jobban kell vigyázni s szépen visszahozni a régi rendet, az anyagcseréd visszagyorsul, csak ne lassú állapotában egyél sokat, mert abból lesz a gyorsabb hízás.

2017. jún. 26. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!