Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyire csesztem el a fogyókú...

Mennyire csesztem el a fogyókúrámat?

Figyelt kérdés

Nem akarok túl hosszú sztorit írni. A lényeg, hogy ma az ezer éve nem látott barátnőimmel "kicsit" kirúgunk a hámból.

Ma még normális kaját nem ettem a reggeli 2 szelet teljes kiőrl. puff. búzaszeleten,5 dkg csirkem.sonkán, és kb. 5dkg zöldségen kívül. Ezen túl megettem kb. 10 dkg sózott mogyorót, 1-1 snickers, és twix csokit, 3x0.5dl házipálinkát, és kb. 3 dl édes vörösbort. És este sem számíthatok semmi jóra. Vagy 2-3 (normál 32-es) szelet pizza még biztosan lecsúszik.

2017. ápr. 11. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Párszor csinálj egy kicsit keményebb edzést, hogy kompenzáld.

Általánosságban lehet, hogy jobb lenne az ilyen kajákat is beépíteni az étrendedbe, hogy meg tudd előzni az ilyen kicsapongásokat.

2017. ápr. 11. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:
89%
Egy nap nem szamit,csak ne legyen rendszeres es holnaptol egyel ugy mint amugy ennel.Minden okes lesz,jo szorakozast!😁
2017. ápr. 11. 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, én is simán tartok 2-3 hetente ilyen napokat, több hét munkáját nem lehet elrontani 1 nap alatt.
2017. ápr. 11. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!