Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mi történik ha 1 napig nem...

Mi történik ha 1 napig nem tartottam be a fogyókúrámat?

Figyelt kérdés

2 hete kezdtem újra, illetve féléves kihagyás után gondoltam befejezem a fogyókúrámat. Sikerült 96 ról lefogynom 75-re. Most 2 hete kezdtem, azon túl hogy figyelem mit eszem (szinte semmi, vagy tényleg semmi édesség, üdítő, krumpli, tészta, fehér kenyér, zsíros hús...) számolom a kalóriákat. 175 vagyok 20 éves férfi. A napi adagom 1100-1200 kcal.

Ebbe sok gyümölcs, zöldség, olajos hal, hús, kevés sajt, sovány tejtermék( natúr joghurt, kefir,) van benne. 100% os frissen préselt gyümölcslékkel.

Tegnap sikerült 1400, ma 1650 kcalt megennem.

Lehet valamennyi negatív következménye?

2016. febr. 28. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy felnőtt férfi számára ennyi kalória nem sok. Úgy értem, ennyitől nem kezdesz hízásnak indulni újra.
2016. febr. 28. 21:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Pozitív hatása lesz, mivel így nem annyira keményen koplalsz... Ma már lehet, hogy nem is. Ennyi kalória bizonyára kell neked.
2016. febr. 28. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!