Szerintetek ez a kalóriaménnyiség optimális vagy lejjebb kellene vinnem?
Ne vidd lejjebb és figyelj a makrókra is.
Nem szabad éhezni és ezzel nem is fogsz.
Pont jó.
Teljesen jó az amit írtál :) A többi már csak kitartás kérdése lesz. Abszolút tartható lesz, oké lesznek nehéz idők is.
Csináld azt, hogy válassz ki a naptáradban 2 napot.
Mármint ebben a hónapban. És azon a két napon lesz a feltöltős napod, tehát akkor becsúszhat mondjuk egy gyros vagy valami.
Én is így csinálom. 2 hetente van egy feltöltős napom és akkor jöhet fagyi, vagy pizza. Annyi hogy mértékkel. De sokat segít, újult erővel tudod csinálni a két hetet, és ha nehezedik tudod hogy melyik napig kell "kibírnod". Hasznos ! Nem veszítesz a hatásból ezzel.
Ha kérdésed lenne még ezzel kapcsolatban nyugodtan írj privátban és adhatok tippeket, persze ha szeretnéd :)
Én tavaly fogytam 20 kilót. Véleményem szerint nem a kalória a fogyás mozgatórugója, hanem a glikémiás index.
Én teljesen elhagytam a krumlit, a rizst, az agyonfinomított ételeket.
Ha olyan ételeket kezdesz el enni, amik lassan emelik meg a vércukorszintet, akkor felgyorsul az anyagcseréd és a fogyás garantált.
Szép lássan szoktatsd át magadat az alacsony glikémiás indexű ételekre. Ezeknek egyébként is alacsony a kalóriatartalma.
Semmi értelme annak, hogy megeszed a 1400 kalóriás szénhidrátdús ételedet és utána egész nap nem eszel semmit.
Legalább 5-6x kell ennek egy nap kicsi adagokat.
Reggelire jó tej egy kevés minőségi étcsokoládéval, ebédre a legjobb zöldségkrémleves vagy főzelék habarás és sűrítés nélkül, vacsorára pedig valami fehérjedús étel (tojás) + bármilyen zöldséget ehetsz hozzá, ami a föld fölött terem (tehát nem gumó vagy gyökér).
Nassolj bátran gyümölcsöt és mandulát egész nap.
Ez serkenti az anyagcserédet.
Én már túlestem a nagyon szigorú időszakokon.
A pár napi pralinéval együtt is 600 kalóriára jön ki a napi étkezésem.
(148 centi vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!