Ez sok egy napra egy 170cm magas 49kilós nőnek?
Figyelt kérdés
4őszibaarck,2sargabarack,1alma,450g sovány kefír,600dl0/1es tej,400g natúr joghurt kakaóporral(cukormentes),kb haromnegyed liter főzelék(ez volt benne-2paradicsom,1repa,100g karalabé,1gerezd fokhagyma,bazsalikom,chili,kis cukormentes ketchup),két hapi száraz pulykahus,4evőkanál salata. Ha jol szamoltam kb 1400 kalória lehetett? Ez igy hizlaló?2017. jún. 5. 19:48
11/22 A kérdező kommentje:
Suerencsés vagy. Én ezek elött mindig veszek be hashajtot,csak most nem tudtam,mert holnap jelenésem van valahol:( ezert felek,h felfogok puffadni
2017. jún. 5. 20:21
13/22 anonim 

válasza:

Anorexiás vagy. Én a 157 centimmel vagyok 49 kg és így is majdnem túl vékony vagyok...te konkrétan csontkollekció lehetsz. Kezeltesd magad, ez nagyon beteges és egyébként a túlzott vékonyság még csak nem is vonzó.
14/22 A kérdező kommentje:
Ne vádolj ilyen szavakkal. Nem vagyok az! Kérdésre kérek szépen válaszokat vagy inkább ne irj akkor
2017. jún. 5. 22:09
15/22 anonim 

válasza:

Keress fel egy dietetikust de komolyan
16/22 anonim 

válasza:

Beteg vagy, anyukám. Csontokkal a kutyák játszanak.
17/22 anonim 

válasza:

"két hapi száraz pulykahus" - ez micsoda? Nem értem.
Én nem ennék gyümölcsöt mindenféle más ételekkel együtt. Fura étkezési szokásaid vannak.
Ha ez az egész napi kajád, akkor nem sok, sőt.
18/22 anonim 

válasza:

Beteg vagy. Nagyon. Dietetikus, pszichológus és pszichiáter is kellene neked, de elég sürgősen.
19/22 anonim 

válasza:

kik ezek a 170/50es retardok akik folyton a diétás kérdésüket irják ide ki? :D
20/22 anonim 

válasza:

Utolsó, ez mind ugyanaz a kérdező szerintem. De nem kell aggódni, ha így folytatja már nem sokáig tud majd kérdéseket kiírni... Infúzióra kötve a kórházban elég nehéz gépelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!