Miért hízok emellett is?
Nem eszek sőt,mostanában 500-600 kalória kőrül eszem,de emellett is híztam,már 3 kilót...
Ennek lehet az oka,hogy ez kevés? Nem merek ennél többet enni!
Attól függ mit eszel?
De lehet valami hormon miatt. Pl pajzsmirigy.
Leginkább zöldségeket,gyümölcsöket.Kenyérből is olyat szoktam,amit itthon sütünk.
Glutént és tejterméket egyáltalán nem szoktam,mert a hasam fáj tőlük.
Édességet ritkán szoktam,heti 1x-2x,de akkor sem mértéktelenül.
Ezért nem is értem,hogy akkor miért.
Mióta eszel ilyen keveset? Ez egyébként semmiképp se jó.
De ha folyamatosan hízol, akkor mindenképp menj el orvoshoz, mert lehet hormonális betegséged.
Hát,tegnap pl ezeket ettem:
Reggeli: 40g zabpehely,1 dl növényi tejjel
Ebéd: 1 tányér zöldség leves (répa,hagyma,zeller volt benne)
Vacsora: Ugyan az,mint az ebéd
Ha elkezdek többet enni nagyon sokat fogok hízni? És,hogyha elkezdenék mellé mozogni,akkor is? Vagy esetleg csak a mérlegen látszana meg és rajtam nem?
(Sportolni amúgy is elkezdenék,nem csak emiatt)
Fizikai képtelenség kalóriadeficitben nem fogyni vagy kalóriatöbblet nélkül hízni. A természet alaptörvényeinek mond ellent. Mégis honnan venné a test 21000 kcalt, ami a 3 kiló zsírszövetben tárolódik? Fényből? 5-600 a működésre sem elég, le kell bontani azt is, ami van.
Hormonproblémákkal sem válunk fényevővé vagy tudunk több energiát kivenni az ételből, mint ami az ember számára benne van. Az anyagcsere lassulhat, de vannak határok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!