Ha öt napig 200 kcal-t eszek mennyit fogyhatok?
Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 14:46
1/13 anonim válasza:
Lehet, hogy a teljes tömeged 100%-át. De, hogy valami maradandó élményben lesz részed az nagyon valószínű...
2/13 anonim válasza:
Nem lehet pontosan megmondani de a 4. és 5. napon már meg fogsz őrülni az éhségtől.
3/13 anonim válasza:
Azt nem tudom, de az biztos, hogy az 5. nap után többet szedsz vissza.
4/13 anonim válasza:
szerintem 7-8kg
csak hogy a kerdesre valaszoljak
de nem kezdek bele hogy mennyire idiota vagy ha ezt megcsinalod^^
5/13 anonim válasza:
5 nap alatt 7-8kg?O.O Ha én verseny előtt vagyok, és 400kcl-t eszem, úgy hogy mellette edzek napi egy órát, úgy fogyok nagyon maximum 1.2 kilót. Tehát én nagyon maximum másfél kilót mondanék, de az nem fogyás, mert amin enni fogsz minimum a duplája jön vissza
7/13 anonim válasza:
4-5 kg, de utána vissza is jön ha ugyanúgy eszel mint előtte.
8/13 anonim válasza:
ha kb 1800 kcal a napi igényed és helyette kb 200-at eszel, úgy kb másfél kilót..
Hacsak nem versenyre kell ,fogyj normálisan diétával és porttal ,ne koplalással
9/13 anonim válasza:
3 nap alatt 1 kg ,ha semmit nem eszel, akkor 5 nap alatt 1 kg.
10/13 Krisz85 válasza:
hogyne! fogyhatsz nem is keveset, de a végén sanja a duplája fog visszajönni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!